• 10
    bu maça sinan gümüş yetişebilir mi arkadaşlar ? bilen varsa yeşillendirsin. bence çok kritik bu.

    o maça kadar yeni hoca belli olacaktır. yeni hocanın futbol zeka kriteri avrupa ayarında ise, sabri, umut, yasin ve semih 11 falan çıkmaz.

    zaten en büyük sorunlarımızdan biri de bu. kondisyonumuz kötü, taktik anlayışımız çok zayıf ama kardeşim oyuncuların çoğunda da kafa yok. saçma sapan hatalar yapan, pas atmayı bilmeyen, top kontrol edemeyen, şut çekemeyen adamlarımız var.

    muslera, linnes, chedjou, denayer, koray, hakan, carole, olcan, selçuk, rodriguez, emre, sneijder, iyileşirse hamit, iyileşirse sinan ve podolski'den oluşan bu gruptan seçilmeli oynayacak oyuncular. 15 kişi var burada. bir 11 çıkarmak için çok fazla şansımız yok zaten.

    ama gözünü seveyim yukarıda saydığım 4'lüye bulaşmayalım. ayrıca gamsız ve temposuzlukta çığır açmış donk ve bilal ikilisi de asla düşünülmemeli bu maçta.
    stat full çekmeli. rakibi ve hakemi boğmalı, fener'i o stattan çıkarmamalıyız. 2010-11 sezonundaki 2-1 kaybettiğimiz maç geliyor aklıma bazen. onun gibi olmasın. lütfen olmasın. yenelim fener'i. ben tamamım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın