• 14431
    takımın durumu ne kadar kötü olursa olsun gerçek galatasaray taraftarı asla takımına küsmez. biz bu sezon adına birçok taraftarımızla, sosyal medyadan uyarımızı denge dengeoğluna belirtmiştik. şimdi de başımızdaki yöneticiye belirtiyoruz. şahsen ben bu takımdan bu sezon adına bam bam bam bir futbol anlayışı beklemiyordum. ama beklediğim şey formayı gerçekten hak edenlerin almasıydı.

    ruhsuz isteksiz yeteneksiz oyuncuları sahada görmeye dayanamıyorum. ama öyle kontratlar imzalanmış ki futbolcuyu kapın önüne koymak, satmak imkansıza yakın. buna da çözümü yöneticiler bulacak. kimse o kadar yüzsüz değil. ben bu senaryoyu biliyorum. galatasaray'da her güzel günlerin ardından çöküşün geldiği gibi, bu karanlıktan da çıkmasını bileceğiz.

    peki ama nasıl ? galatasaray yönetimi ve teknik direktörü sezon sonunda görevi derhal bırakmalı. yerine gerçekten kendinin değil galatasaray'ın menfaatlerini düşünen, gönülden takımına bağlı profesyönel isimler getirilmeli.

    semih, chedjou, donk, selçuk, umut, yasinderhal satılmalı ya da kapının önüne koyulmalı.

    bu bütçeyle kimse yıldız transferi beklemiyor, ama biz de öyle genç oyuncu alıp geliştirip satacakortam ve yapı yok. 24 yaş civarında işini batırmadan yapan yabancı oyunculara ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.

    umudumuzu hiç bir zaman kaybetmedik, ama umudumuzu tüketenlerin bu kulüpte işi yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın