resim
Mustafa Denizli
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 2114
    simdi adamin elindeki kadroya hic bok atmaya gerek yok. ver bu kadroyu terim'e lazio gibi skindirik bir takima elenmez, bu kadar da puan farkini actirmazdi.

    kadrodaki futbolcular %30, bilemedin %40 verimle oynuyorlar. butun oyunculari %60-70 seviyesine cekebilsen zaten bu kadar puan kaybetmezsin. yine keza %70'lik verimle isleyen bir kadro lazio'yu rahat elerdi zaten.

    simdi kardesim ben mi cekecegim bu oyunculari bir tik ustu verimli oynamaya? gecen seneki yasin, trabzon ve antep'deki olcan, ilk gunlerindeki carole, celtic'teki denayer, fransa'daki chedjou, kasimpasa'daki donk, bildigimiz sneijder, xelcuk, hakan, terim döneminde iyi is cikaran umut, milli takimdaki podolski, akhisar'daki maestro bilal ile geri kalanlarinin verimli olduklarinda neler neler yaptiklarini dusunun.

    öyle taktik maktik kasmaya da gerek yok haa... lucescu gibi olup verim yukselteceksin hepsi bu. ya da terim gibi olup motive edeceksin su oyunculari. bunlar kötu oyuncular degil ki. verimsizler an itibariyle.

    denizli'nin hal ve hareketlerine bakin. bu adamla antrenmana ciktiginizi dusunun. denizli gibi gicik bir adam sizi motive edebilir mi? kamp dönemi gecirmis, devre arasi görmus ama takima verim olarak gram yukleme yapamamis uyusuk bir adam bu adam. bildigi butun antrenman metodlari tarihin tozlu sayfalarina kalkmis, mac icindeki kosu ve kondusyon oranlari xamax'a 5 atip, monaco'ydugumuz yillarin nerden baksan 2 kati su an.

    bu adam galatasaray'a gelmeden önce, belki de yillardir esofman giyip bir pazar gunu temiz hava yuruyusune bile cikmamistir spor olarak. adamin yumruk yapmaya mecali yok. kenarda bagirirken bir yerine inme inecek diye korkuyorum. terim'in, lucescu'nun gol sevinclerini gözunuzde canlandirin, bir de bu adamin sevinclerine bakin. sanki böyle camdan yapilmis da az ziplasa araba cami gibi tuz buz olacakmis gibi seviniyor.

    yakismiyor kardesim bu adam artik kulubeye. ben futbolcu olsam siklemezdim bu citkirildim göruntudeki hocayi. 1-0'ci vitor'un, senol hocanin enerjisi yetiyor mesela takimlarina kenarda. e bu adam aykut veya avci gibi kati taktisyen de degil. ne yapacagiz simdi biz bu dedeyle? ya arkadas takim hic mi bir mac dahi olsa isik veren futbol oynamaz? yok.

    gönderin gitsin. kenara da adam akilli hayattan umidini kesmemis bir adam getirin. allah'tan bu takim ilk 7 hafta sonunda liderdi de simdi orta sira takimi gibi dusmeme mucadelesi vermiyor. lig bitecek puan hala 37. sezon sonunda dusen ve kil payi kurtulan takimlarin aldigi puana daha yeni yeni ulasmis. gögsunde 4 yildiz tasiyan 3 kupali takima bak usta.

    icim yaniyor beyler. denizli'nin elinde culio'lu baris'li sarp'li kadro gibi tarihin en boktan kadrosuna sahip galatasaray yok. verimini bir iki tik artirsan sampiyonluk yarisi verebilecek bir kadro var. öyle olmasaydi zaten uzulmezdim.

    ama denizli'nin bu kendinden baslayan ruhsuz cimbomu harbi uzuyor adami...
App Store'dan indirin Google Play'den alın