resim
Mustafa Denizli
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 1965
    ya öncelikle bazı insanlar görüyorum, "kadro kötü adam ne yapsın, eleştirmek mantıksız" gibi şeyler yazıyorlar. bana özelden torbacılarının numaralarını yazabilirlerse çok sevinirim.

    galatasaray'ın kadrosu fenerbahçe ve beşiktaş'ınki kadar iyi değil bu sene evet. hele ki derinlik bakımından çok geride ama galatasaray'ın kadrosu ligde 6. sırada olacak kadar kötü değil. denizli takımı aldığında bu takım istikrarsızdı ancak deli gibi gol atıyordu. gol yiyordu ama gol atıyordu. pozisyona giriyordu, şut çekiyordu.

    denizli ile oynanan futbol ise tatsız, hala gol yiyen, üstüne gol atamayan bir futbol. üstüne insanı çıldırtan mantıksız oyuncu tercihleri, oyuncu değişiklikleri insanı daha da bezdiriyor.

    her maç sonunda kadro yetersiz, alternatifimiz yok demeye getiriyor da kendi içinde çelişiyor. adam kenarda olcan, yasin, emre çolak ve hatta bilal gibi bir top yapabilecek, oyunu ileri yıkabilecek adamları oynatmıyor, maçlara 6 savunmacı ile çıkıyor, sağ açıkta sabri'yi oynatıyor ama maç sonunda alternatifimiz yok, kadromuz kısıtlı diyor.

    beyim sen bizimle taşak mı geçiyorsun? bu takımı yılmaz vural'a emanet etsen en kötü yine bu sırada olurdu. sana bu kadro ile bir şeyler yapabil diye 1.5 sene için 13 milyon tl para veriyorlar mustafa. fark yarat diye. yoksa dediğim gibi yılmaz vural'a 5-6 milyon tl verip bu işi bitirirdi adamlar.

    geçmişi umurumda değil ama şu haliyle ligin en kötü hocası. net.
App Store'dan indirin Google Play'den alın