resim
Mustafa Denizli
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 1947
    takım kötü oynamasına rağmen ısrarla takım içinde radikal bir karar almıyor. hala vasat futbolculardan medet umuyor ''eldeki kadro bu'' bahanesine sığınıyor. hatalarından ders çıkarmayan kurt hoca mı olurmuş. kurt hoca dediğin minimum düzeyde hata yapar. zaten bizim hamza hamzaoğlu'nu beğenmeme sebeplerinden birkaçı da vasatları şişirmesi ve hatalarından ders çıkarmamasıydı.

    en azından 1-2 futbolcu kadro dışı kalmalıydı şu takımda. takımı sabote mi ediyor bilmiyorum da teknik direktör bilgisi artık çok ama çok zayıf. hamza hoca varken sahaya baktığımızda belli bir taktiğimiz yok diyorduk ama şimdi bakıyoruz ki aslında o zaman gayet iyiymişiz.

    takımın sezon başında çalışmasıyla bir alakası yok bence, yani bu kadar olmamalı. biz şu kadroyla fenerbahçe'yi kadıköy'de yenecektik az daha. ama aynı takımı mustafa denizli çıkarsın, en az 3 yeriz diyorum ben. hamza hamzaoğlu döneminden bu yana hiç bir konuda ilerlemedik, aksine geriledik.

    keşke hamza hoca ayrıldıktan sonra yerine genç bir yabancı teknik direktör getirseydik. en azından gelecek planlamasını sağlıklı bir şekilde yapardık. eminim ki yönetim de pişmandır mustafa denizli'yi getirdiğine. sezonu kurtarsın diye takımın başına getirdikleri adam, takımı öncekinden daha beter hale getirdi sonuçta. umarım en kısa zamanda kovulur. derhal kovulmalı takımdan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın