resim
Mustafa Denizli
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 1938
    kendisine dair herkesin umutları tükendi. gelir gelmez yaptığı "bu ağacın budanması lazım, önce sulayacağız, gübresini vereceğiz ama olmazsa budayacağız" çıkışıyla taraftarı arkasına alan ve kötü sonuçlara rağmen yalnızca takımdaki gereksizlerin takımdan uzaklaştırılmasını isteyen ve sadece bunu bekleyen galatasaray taraftarını hayal kırıklığına uğratmıştır. önce devre arasında umut bulut'la takasına izin vermeyip 2,5 m euro'ya donk'u aldırması ve sonra burak yılmaz'ı göndermemek için elinden geleni yapması ile büyük kredi kaybetti. takım hamza hamzaoğlu döneminden daha kötü oynuyor ama taraftar zaten sezona havlu atmıştı. tek görmek istediği akıllı hamlelerdi. galatasaray'ın geleceğini yeniden inşa etmesini beklemek ise sanırım fazlaca iyimserlik oldu. kötü sonuçlar ve dahası ruhsuz futbola, denizli'nin de saçma oyuncu ve kadro tercihleri de eklenince bu işin uzun soluklu olmayacağı anlaşıldı.

    3-0 kaybedilen maçın rövanşında turu %51 galatasaray'a yakın gören ve "biz de onlara 5 atarız" diyen ayrıca derwall gibi galatasaray devrimini yapan adamın yardımcılığını yapmış, galatasaray'ın genlerini en iyi bilenlerden birisi olması gereken adam malesef eski stil antrenman teknikleri ve futbol anlayışı ile galatasaray futbol takımında bir arpa boyu yol alamadı. geldiği günden beri sadece takımın kondisyonu üzerine çalışılsaydı bugün kendi evimizden lazio'ya sahayı dar eden bir takım görebilirdik. malesef enkaz aldı ve enkaz bırakacak...

    sinan gümüş'ü oynatması gözümdeki tek artısı. bu saatten sonra da kendisinden tek beklentim takımın avrupa kupalarında mücadele etme hakkı kazanması.

    olur da uefa'dan ceza yersek yapılanma yılımız olacak olan 2016-2017 yılında bu cezayı çekmemiz lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın