• 224
    yeni şeyler denediğim oyun.
    oyunu aldığım galatasaray kariyeri açmıştım, ilk sezon rahat şampiyon oldum ve 40 milyon bütçe verildi, oyunun daha başında bu kadar rahat bütçe artması zevki azaltıyo tabi.

    ben de oyunu tekrar başlattım, 2-3-5 gibi ilginç bir diziliş ve sistem yaparak, tatile çıktım (tabi kadroyu da efsane yaptım, sneijder’i dm; sabriyi amr’de falan oynat komutu verdim). devre arasında tatilden döndüm, devre arasına girmeden 3 hafta önce şutlanmışım tabi.. takım da 11. sırada liderin 18 puan gerisinde, oyuncuların çoğunun moralleri yerlerde..

    şimdi buradan takımı en azından avrupaya sokmaya çalışıcam, sadece milan’dan niang’ı ve anderlecht’te satış listesine koyulan tielemans’ı kiraladım, sabri-hamit-umut-yasini şutladım. he bir de cengiz ünder’i aldım tabi.. staff kardosunun da tamamına yakınını yeniledim.

    5mio bütçe verildi, devre arası transfer yapmama kararı aldım, sadece alt yapıya 15-17 yaş arası gençleri doldurmak istiyorum. yerli-yabancı fark etmez max 17-18 yaşlarında uçuk fiyatlı olmayan genç oyuncu tavsiyelerinizi alabilirim
App Store'dan indirin Google Play'den alın