resim
Mustafa Denizli
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 1791
    hagi, terim, hamzaoglu, prandelli gibi butun orneklerde teknik direktorun tarafini tutmus, destek olunmasi ve zaman verilmesini gerektigini dusunmus bir taraftar olarak geldigi gunden beri destegimi kazanamamis teknik direktor.

    sen gel, 4.5 milyon dolari cukkala, gelir gelmez "kariyerimi riske atacagim kulup" gibi kendini yuceltip takimi yeren aciklamalari yap. atletico madrid macina cikma. 5 puan geride aldigin takimi ligde 15 puan geriye dusur, taninmayacak hale gelsin. hakan balta'yi sol bek dene, jose'yi colak'i merkezde deneyip puanlar kaybet. 6 ay sonra sozlesmesi bitecek ryan donk icin 2.5 milyon euro harca, karsiliginda elden cikarabilecegin bir umut bulut varken elde tut.

    geleli 4 ay olsun, tek bir yardimci antrenor dahi katma takima. rezalete bak! mert cetin taktik veriyor podolski'ye, sneijder'e, selcuk'a... en boktan, en batik kuluplerin dahi bir teknik ekibi olur. denizli ise yardimci almak yerine cenk ergun'u florya'dan uzaklastirmaya takmis kafayi. simdi de "birakmiyorsam tek sebebi galatasaray olmasi" turunden aciklamalar ustu kapali olarak basina yansiyor. tek kelimeyle komik.

    geri donun bakin- 2008 kalli, 2009 skibbe ve korkmaz, 2010 rijkaard, 2011 rijkaard ve hagi, 2012 terim, 2013 terim ve mancini, 2014 prandelli ve hamzaoglu, 2015 hamzaoglu ve denizli.

    10 tane teknik adam. en vasati skibbe'yle bile uefa performansimiz ortada. rijkaard'la isler kotuye gitti ama ilk yarim sezon ust duzey futbol oynandi. prandelli kotuydu ama ligden kopmadi, takimi fizik olarak iyi tuttu. bu 10 adamin icinde denizli kadar takima tek kelimeyle hicbir sey katmayip aksine geri goturen ikinci bir teknik direktor yok.

    umarim dursun ozbek yonetimiyle birlikte hizla galatasaray'in yakasindan duser. kendisinden tek istegim ise su: yonetimin foyalarini meydana doksun. bunu ne kadar erken yaparsa galatasaray'in onunu o kadar erken acar. galatasaray icin sadece bunu yapmasi yeterli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın