• 474
    ingiltere'nin beşiktaş'ı olmuş durumdalar, beşiktaş seneler içerisinde eksiklerini kapata kapata sonunda lider oyuncular ile şampiyonluğa yürüyor. arsenal'de tek tek eksikliklerini gidererek şampiyonluğa gidiyor. sanırım iki sene sonra şampiyon olurlar.

    arsenal'in en büyük sıkıntısı gerçek bir golcüsünün olmaması, arsene wenger inadı bırakıp bu takıma higuain, cavani, benzema gibi bir adamı bu takıma kazandırsa arsenal bir anda çok öne çıkar, ama bu adam inatla keşfedilmemiş ile hareket etmeye çalışıyor. titi (henry) gibi net bir golcü transfer etmedikleri sürece de bu sıkıntıd evam edecektir. sıkıntı yaşadığı diğer iki bölge de defansif orta saha ve stoper. bu bölgelere de derhal lider takviyeler yapmalı, bayern'li schweinsteiger bu bölgeye cuk oturuyordu malesef onu manchester'a kaptırdılar. şu anda o bölgenin en doğru adayı reus, onu almaları hiçte zor değil. seneye bu bölgeye reus veya benzeri bir takviye yapmaları da şart oğlu şart. yoksa ramsey'ler, chamberlienler ile hep aynı seviyelerde kalmaya devam eder. stoper için ise psg'de artık misyonunu tamamlamış bir thaigo silva veya yıllarını barcelona veren pique için yeni bir hikaye yazdırmak harika olur. çakallık edip onun takıma kazandırılması şart.

    arsenal'de bu bütçe ve vizyon var, taraftarı olarak da bu beklentimiz fazla. artık gerçek bir takım olma zamanı yoksa seneye daha hüçlü bir city, liverpool ve manu ile baş etmeleri çok zor olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın