• 452
    insanların bu onaylanma ihtiyacı nedir anlamıyorum. ya tamam tepkiler istediğin gibi değildir, bir sürü eleştiri alıyorsundur... eee? bu çocuk gibi trip atıp onlarca entryi, onlarca karakteri silmenin anlamı ne? kimi cezalandırıyosun bu hareketinle? seni eleştirenleri mi? onları ödüllendirdin. koşullu şartlanma. sana gösterilen tavrın işe yaradığını öğrettin onlara. yok ettiler seni. yarın aynı tavrı bir başkasına daha kuvvetli bir inançla gösterecekler. ama unutmamak lazım azımsanmayacak sayıda sevenlerin de vardı bu sözlükte ya da okuyucular arasında.

    ben bazı entrylerini beğenirdim, bazı entrylerini beğenmezdim, bazen kızardım yazdığına, bazen güzel konuşturmuş kalemi derdim.

    öyle insanları katagorize ederek de okumuyorum. adamın ne hamza hamzaoğlu ile çalıştığını biliyorum ne de fanı olduğunun farkındayım. ayrıca ben bu gün fatih terim'e bir hain gözüyle bakıyorsam, hamza hamzaoğlu'na kızıyorsam doğru olan benimle aksi görüşte olanların da bu sözlükte mevcudiyetidir. bu fikir çatışmasının kendisini kaçırıyor olması çok komik. düşünsene amk, koskoca fatih terim, galatasaray tarihinin en başarılı teknik adamı. bir galatasaray platformunda seveni olmaması mümkün mü? keza hamza hamzaoğlu. adam bitik denilen sezonu 3 kupayla kapamış. seveni olmaması mümkün mü? yahu daha umut - burak ısrarını takıntı haline getirene kadar ben kendim seviyordum. benden 2 ay fazla sevmiş adama neden kızayım?

    ama bu kardeşimiz aslında en çok eleştirilerin yazılana değil de yazana yönelik olmasından müzdarip oldu. kızmasın. zira zaman zaman aynı şeyi kendisi de yapıyordu. ben hatırlıyorum bir iki defa insanları futbolu bilmemekle itham ettiğini.

    gider, kalır, ara verir... hepsi kendi tercihidir. ama onca içeriği silmesi çok çocukca olmuş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın