resim
Mustafa Denizli
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 1584
    en vasat takimlarda dahi teknik direktor degisince bir reaksiyon olur, kalici olmasa da 1-2 mac takim performans gosterir. kabul edelim, denizli geleli beri takim hamzaoglu donemindekinin 2-3 gomlek gerisinde. ligde 5 puan gerideyken 15 puan geriye dustuk, sampiyonlar liginde madrid macina neredeyse cikilmadi, astana maci fiyaskoydu. defans problemlerinde zerre ilerleme yok, aksine hucum da tamamen tikanmis durumda. takim tam gaz geriye gidiyor.

    teshislere bakiyorum. selcuk-bilal en azindan etkili bir ofans takimi saglamisken onu bozdu. sonra oturmus chedjou-balta tandemini bozdu. bastan colak'i, jose'yi denedi, vakit kaybetti. hakan balta'da sol bek israrina kimse anlam veremiyor. haftasonu linnes'in oynamamasini anlayamiyoruz, donk transferine bu paralara ragmen onay verilmesini, umut gibi galatasaray'in ilk firsatta elden cikarmasi gereken bir oyuncunun takasta kullanilmasina izin vermemesini anlamlandiramiyoruz. martin benitez gibi kapali kutu bir isimde bu denli israr edilmesini de ayni sekilde.

    malesef buyuk bir hayal kirikligi. bu sezondan sonra ne bu yonetimle ne de denizli'yle bir gelecek olmadigi malesef ortada. gecmisteki katkilari ve bu zorlu donemde elini tasin altina koydugu icin tesekkur ediyoruz, ancak bir gelecek olmadigi cok bariz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın