• 2374
    ocak ayini transfersiz gecer ve fernandao sakatlanirsa sampiyonlugu besiktas'a kaybedecek takim. van persie'nin ligi surekli goturmesi mumkun degil, zaten kondusyon sorunu yasayan bir oyuncu, ustune formsuz.

    ustelik fernandao cok kilit bir oyuncu- savunmasiyla, yipraticiligiyla fenerbahce'nin merkezde teknikten vazgecip bu kadar savunmaciyla oynayabilmesini sagliyor. bu da fenerbahce'nin pozisyon vermeyen goruntusunu olusturuyor. eger sakatlanirsa fenerbahce ortasahada yeniden denemeler yapmak zorunda kalacak ve bu istikrarsizlik puan kayiplarina yol acacaktir. diger yandan rakipleri besiktas ozlenen sampiyonluk icin rotasyondaki butun gedikleri yamaliyor. kaleci ve stoper bitti, bir transfer daha yapmalari bekleniyor.

    diger yandan eger fernandao bu sezonu ilk yaridaki performansini surdurerek kapatabilirse yilin oyuncusu dahi olabilir. galatasaray da sozlesmesi 6 ay sonra bitecek donk'a 2.5 milyon euro, sabri'ye yillik 1.8 milyon euro verebiliyorken, burak ve umut yuhalaniyorken, ve fellik fellik santrfor ariyorken fernandao'ya 3.5 milyonu cok gordugu icin basini daha cok taslara vurur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın