• 137
    acilen sahalarını düzeltilmesi lazım. kim sorumluysa artık yazık o sahaya ve orada oynayan takımlara. uzun zamandır akhisar maçına denk geldiğimde izliyorum. akhisar kendi evinde en az gol yiyen takımmış. şaşırılacak bir şey değil. gayet iyi savunma yapan bir takım bir de o sahada hücum etmek gerçekten zor. gol olması gerçekten zorlaşıyor.

    ama ben olaya akhisar penceresinden bakıyorum. akhisar uzun zamandır iyi organize olan takım olabilen bir kulüp. kaliteyi arttırmanın bir kaç yolu var. iyi planlama, iyi çalışma, çok tekrar, iyi organizasyon, para vs... ne kadar para o kadar iyi oyuncu. görüyoruz ki akhisar yapabileceklerinin çoğunu yapıyor.

    set hücumuna çok geçen bir ekip değiller, ama geçtiklerinde bile belli bir sayıda arkada adam bırakıyorlar.

    akhisar kontra atak ve seken topa baskı ile bozulmuş defans üzerine hızlı ataklar ile hücum yapan bir takım. ya biri alıyor biraz sürüp ileri çıkan kanatlara uzun top atıyor ve oradan hücum varyasyonunu yapıyorlar ya da önde zaten adamları mevcut ise topu alıp en fazla bir pas sonucunda topu ileriye (daha çok hattın arkasına doğru) ulaştırıp hücum yapıyorlar. ama iki hücumda da eninde sonunda pasla başlıyor, sürüşle devam ediyor (bazen), bir pas ve sonunda yine topu sürme ile atak artık son aşamasına geliyor. final işini iyi yaparlarsa pozisyon buluyorlar. ama öyle berbat bir zemin var ki o top gitmemek için resmen nazlanıyor arkadaş. topun ne yapacağını kestiremiyorsunuz izlerken bile.
App Store'dan indirin Google Play'den alın