resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 1636
    (bkz: günah keçisi)

    bu adamı hep eleştirdik. hep kızdık bu adama. ama proje çok açık. 1+1 yıllık men cezası ihtimalini önceden gören dedeler, başkanlık makamına vasıfsız, medya gücü olmayan, hesap sorabilecek çapta da olmayan birini aradı. bu zavallıyı buldular.

    ona "sen şöylesin, sen böylesin" diye gaz verdiler. bu da "ulan galatasaray başkanı olursam işlerim açılır. allllaaaaaaahh" diyerek bu teklife atladı. başa geldikten sonra gördü ki ateşten bir gömleği geçirmişler sırtına.

    son 15 yılın pisliği bu herifin üzerine ihale ediliyor. medya mensupları bile sorularıyla bunu belli etti. 19 aralık 2016 dursun özbek basın toplantısında sorulan sorulardan bazıları;

    - rahat uyuyabiliyor musunuz ?

    - sokağa nasıl çıkacaksınız da taraftara hesap vereceksiniz ?

    - avrupadan men edilen kulübün başkanı olarak tarihe geçeceksiniz. ne hissediyorsunuz ?

    1.si bu soruların zerresi aziz yıldırm'a sorulamazdı. 2.si bitmiş bu iş. galatasaray'ın anasını ağlatan dedeler komple bir şekilde çekmiş dursun'un fişini. medyayı da ayarlamışlar sorulara bakılırsa.

    ha dursun'un hiç mi hatası yok ? var. nedir ? düşünmesi lazımdı bir kere. "ulan koskoca galatasaray'ı benim gibi daha önce hiç tanınmamış birine nasıl emanet ediyorlar ?" diye.

    neyse, bir galatasaray klasiği olarak olan yine cefakar galatasaray taraftarına olmuştur efenim. hepimize geçmiş olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın