resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 10744
    https://www.youtube.com/watch?v=w5IZqO-AI_k (bal + bencillik)

    kariyerini bir video ile bu kadar güzel özetleyebilirdim. bu videonun ismi burak yılmaz olmalı. orada pas atmayan bir oyuncudan ne beklersiniz allah aşkına ? kral mı ? papucumun kralı. attığı gollerin %15 penaltı %15 boş kale %70 baldır. sırtı dönük top alamaz. pas atamaz. hatalı pas atar taraftara kızar. bencilin önde gidenidir. stata gittiğimde bizzat kendisi atamadığında, yalandan gol sevinmelerine şait olmuşluğum vardır. hep scora yönelik oynar bu arkadaş. bir araya kaçışları iyidir oda ''ofsayt''sız kaçabildiğinde.

    yani tartışmaya bile gerek yoktur. türk forvet kalitesi hakan şükür'den sonra bitmiştir. belki nihat kahveci'yi sayarım bunlara ek.

    ilk galatasaray'a geldiğinde söyledim. yeteneksiz forvet olamaz. teknik olmayan bir forvet olamaz. hele hele sırtı dönük oynamayı bırak havadan %0 top alan bir forvet olamaz. ben hatırlamıyorum bu adamın hava topu aldığını ? üstelik defans yapmakla, faul yapmayı karıştıran bir forvet. drogba aklıma geliyor ve şu yazdıklarımın bile boş olduğunu düşünüyorum.

    kısacası forvet falan değil olsa olsa anca antalyaspor topçusu olur. ha antalya'nın bile eto'su var bilmem anlatabildim mi ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın