resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 3545
    vasat denilen teknik direktör eusebio sacristan beyler, dalga mı geçiyorsunuz siz!! buyurun bakın kariyerine http://www.transfermarkt.com.tr/...o/profil/trainer/818

    sociedadın kadrosu vasat olabilir ama oynadığı oyuna bakmak lazım. moyes ile eusebio' nun sociedadı arasında dağlar kadar fark var. sociedad şuan total futbol oynamaya çalışıyor ve o yüzden forvette artık agirretxe yerine "the big brazilian" jonathas oynuyor. sistemle alakalı yani tamamen.

    bruma konusuna gelecek olursak: forvet koşusu falan yapmayı öğrenmiş, oyunu daha iyi okuyor artık. daha çok tabela yapmaya oynuyor artık. sezon başındaki brumayla şimdiki arasında dağlar kadar fark var. söylendiği gibi bir şey öğrenmemiş değil yani. eusebio gibi barcelona kültürünü hem oyuncu hem de antrenör olarak almış birisinden öğrenilir futbol, hele ki kanat forvet olmak ve iyi kanat forvet olmak istiyorsan gideceğin adrestir ajax ve barcelona.

    bazen sözlükteki çoğu arkadaşla aynı maçları izlemediğimizi düşünüyorum açıkçası. burada vasatlığa alıştığımız için topsuz oyun, önceden çizilmiş hücum seti falan algılayamıyor insanımızın çoğunun gözü. çünkü ülkede futbol algısı motivasyon üzerine doğaçlama oynamaya dayalı. dünkü sociedad-deportivo maçında en az 6 pozisyon gösterebilirim size önceden hücum seti olarak çalışılmış ve bu 6 pozisyonun 4ünde bruma vardı dün. özgüveni artmış, pass&move yapıyor, sürekli geziniyor, çalım deniyor sürekli.

    canım ve güzel kardeşlerim daha çok avrupa maçları takip edin lütfen, niyetim kimseyi kırmak ya da gücendirmek değil. sözlüğün oluşum amacı burada birbirimize bir şeyler katarak beraber yükselmek ben de bunu yapmaya çalıştım nacizane.
App Store'dan indirin Google Play'den alın