resim
Mustafa Denizli
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 1448
    transfer için koyduğu hedefler güzel. yaş grubu doğru. ilgilendiğimiz futbolcular taraftarın da içine sinecek, mantıklı riskler. elbet alınan isimler performans gösteremezse buralar şenlenir. ama can alıcı nokta jem karacan'daki gibi yanlış transfer yapıldığı konusunda ortak kanaat yok. bu ne demek? 14 ocak 2016 itibarıyla yapılan işler doğru görünüyor demek. en azından akıllıca hamlelerle içinde bulunduğumuz durumdan çıkmaya çalışıyoruz demek. hayat bize gelecek hakkında kesin taahhütlerde bulunmadığı için bu gün yapılanlar yarın istenmeyen sonuçlar doğurursa açıkcası ben kızmam. galatasaray tarihinin en doğru gözüken transferlerinden biriydi linderoth mesela. çok iyi başladığı türkiye kariyeri sakatlıklar yüzünden kimseye yaramadı.

    teknik açıdan bakarsak görünen o ki denizli oyunu kanatlara yaymaya kararlı. linnes transferi de, ısrarla istenen kanat oyuncusu da bunu gösteriyor.
    iki transfer yapılacağından bahsetti. sanıyorum alınacak ikinci isim de forvet hattına olacak. ilgilenilen famara diedhiou, adrkadiusz milik ve martin braithwaite bunu gösteriyor.

    işte bu strateji doğrultusunda 2 isim daha kadromuza katıldığında geleceğin hedeflenen gibi olmaması halinde dahi taraftar olarak kızma hakkımdan ben feragat ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın