• 3
    (bkz: konsantrasyon)

    maça 3 gün var hala ortada forvet yok. maskeli umut bulut oynayacak. podolski sakat oynayamayacak. sneijder sakatlık geçirdi, oynayacak mı bilmiyorum. iç saha maçı olmasına rağmen bu sezon seyirci ortalamamız çok düşük. seyirciyi çekecek bir hamle yapılmadı. muhtemelen yine az sayıda seyirci izleyecek. okan buruk da şu ana kadar bizi zorlayan bir teknik adam.

    diğer yandan donk orta saha konusunda bizi biraz rahatlattı. linnes bence hazır durumda olduğu için oynayabilir. denayer ve carole sakatlıktan döndü. defans hattı oluştururken sıkıntı çekmeyeceğiz. hocanın elinde sağ bek, stoperler ve sol bek için birden fazla oyuncu var. ben olsam defans dörtlüsünü linnes-denayer-hakan-carole çıkarırım ama denizli muhtemelen stoperde chedjou-hakan ikilisiyle başlar, sol bekte son dönemin formda ismi olcan oynar. sağ bek tercihini kestiremiyorum. orta sahada donk-selçuk-bilal üçlüsü oynar.

    sıkıntımız ileri üçlüde. poldi'nin yokluğunda yasin'in oynaması kesin gibi. maskeli umut forvet oynar. sağda da sinan'la başlar muhtemelen. ben olsam şu üçlüyü oynatırım diyemiyorum; zira elde oynamasını istediğim sadece sinan var. son dönemdeki performansı nedeniyle olcan'ı önde kullanabilirdim ama üçüncü isim olarak kimi yazardım bilmiyorum. forvet transferi bu tarihe kadar yapılsaydı daha rahat çıkacaktık maça.

    artık sezonu kurtarma adına son bir hamle yapacağız. inşallah bu maç uzun bir galibiyet serimizin ilk maçı olur.

    (bkz: galatasaray adının olduğu heryere umut vardır)
App Store'dan indirin Google Play'den alın