• 1
    spor toto süper lig 2015-2016 sezonu 18. hafta mücadelesi. maçın başlama saati 19:00.

    uzun aradan sonra tekrar devam ediyoruz lige. yapılan mantıklı transferler sonrası taraftarda az da olsa olumlu bir hava hakim olmaya başlasa da, bizim adımıza çok kritik ve çok zorlu geçecek bir maç. daha 2. yarının ilk maçından puan kaybı her şeyi bitirir. allah korusun diyorum.

    beni böyle endişelenmeye sevk eden şeyse eksiklerimiz. podolski bu maç sakatlığı sebebiyle oynayamayacak muhtemelen. umut burak ikilisi zaten berbat olmalarının yanı sıra, umut'un burun sakat, burak da en son sakatlığı sebebiyle uzun bir süredir top değmiyor ayağına. ilk devrenin son haftası da sneijder'in bir sakatlık durumu olmuştu ve sonrasında 2-3 hafta bir sakatlığı olacağı söylenmişti. antrenmanlarda takımla çalışıyor aslında ama henüz onun da hazır olduğunu düşünmüyorum. linnes ayağının tozuyla başlayabilir mi? zannetmiyorum. şu durumda sahaya forvette sinan'la sağ bekte de denayer ile başlamak en mantıklısı olacaktır gibi görünüyor. sino ve poldi'nin olmayacağı bir maç ne olursa olsun bizim için zor geçecektir. umarım sino yetişir bu maça.

    tabi bu maça daha 4 gün var. bu 4 gün içerisinde bir forvet transferi, mesela damiao, gerçekleşir ve bu maça yetiştirilebilir mi? çok zor ama göreceğiz bakalım. eğer böyle bir şey olursa tabi çok tatlı olur, orası ayrı. *

    bu maçın olumlu yanı evimizde oynayacak olmamız ve sivas'ın son durumunun oldukça kötü olması. umarım eksiklerimizin olduğu bu maçı kazasız belasız atlatır 3 puanla başlarız 2. yarıya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın