resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 3540
    şu maddi kıtlıkta kendisinden daha iyi bir kanat oyuncusunu bulmamız çok zor görünüyor. iyi bir kanat oyuncusu için 5-10 milyon euro'yu gözden çıkartmak gerekiyor ki şu durumda bu imkansız. sociedad'da yavaş yavaş kendini geliştirmeye başlamış. umarım aynı ivmeyle kendisini geliştirmeye devam eder ve sezon sonunda bize geri döner. bunun için gerekiyorsa sociedad küme düşebilir hiç sorun değil.

    şu yoklukta kendisini istemeyen varsa gerçekten yasin'e falan kızmazsa bu saatten sonra memnun olurum. :( elimizde yasin'den başka kanat oyuncusu yok. hadi bi de sinan diyelim ama o da forvet mi kanat mı belli değil ve ikisi de böyle bruma tipi yardıran kanat oyuncuları değil. ilk başta da dediğim gibi, bu maddi kıtlıkta bruma'nın tekrar bu takıma monte edilmesi hem yükselen yaş ortalamamızı aşağı çekmek hem takıma dinamizm kazandırmak hem de tasarruf etmek açısından en mantıklı hamle gibi duruyor. üstelik artık hangi kanatta oynarsa oynasın, arkasında adam gibi birer bekle oynayacak, sabri abisi ile değil. :( *

    edit: ayrıca aldığı yıllık ücret de çok değil. şimdi kalburüstü bi adam almaya kalksan bonservisin yanında bir de maaş yükü binecek. ekonomik açıdan da önemli kendisinin dönmesi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın