resim
Mustafa Denizli
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 1396
    normalde asla kaliteli türk medyası'nın haberleri üzerinden yorum yapmam ama herkesin bildiği üzere bir an önce müdahale edilmesi gereken bir haldeyiz. en ufak bir geçiştirmeye, en küçük bir ihmale kimsenin tahammülü kalmadı. gerek denizli'nin gerekse yönetimin şu an (mecazi anlamda) birçok kelle almış olması gerekiyordu, ama gelin görün ki her gün büyük bir hevesle spor haberlerini açıp her gün aynı hayal kırıklığına uğruyoruz. ben de "niye sırtımızda kambur olan futbolcuları göndermiyoruz" diye dertlenip, "2.5 milyon paraya bulabileceğimiz en iyi adam donk muydu" diye kendimi yiyordum ki gördüğüm bir haberle taşlar yerine oturdu. haber doğru mudur bilmiyorum ama ben doğru olduğu kanaatindeyim.

    denizli, haberlere bakılırsa ne umut'u ne burak'ı ne sabri'yi göndermiyormuş. satılık/kiralık listesine jem karacan'ı, koray'ı, sinan gümüş'ü, emre çolak'ı, hamit'i ve tarık'ı koymuş. denilenlere göre büyük temizliği sezon sonuna bırakmış.

    açık konuşayım, sabri'li burak'lı umut'lu kadrosuyla sezon sonundaki temizliği yapamadan kendisini gönderilmiş de bulabilir. hamzaoğlu version 2.0 olacaktıysa keşke hiç zahmet edip florya'ya kadar yorulmasaydı. son 10 yıldaki yegane başarısı, galatasaray ve fenerbahçe'nin inanılmaz biçimde kötü oynadığı bir sezonda sivasspor'u geride bırakıp süper lig'in en düşük puanlı şampiyonluğunu kazanmak olan bir teknik direktörden çok büyük beklentim yoktu açıkçası. ama bu kariyerine, bu ismine rağmen hala cesur davranamayıp, bu rezil futbolcularla günü kurtarma derdine düşüyorsa yazıklar olsun demekten başka bir şey gelmez elimden.

    bu takımın kapısından içeri türk teknik direktör sokmayacaksın aga. türk futbolcuyu da az maaşa oynayan çalışkan isimlerden seçeceksin, iki seneden fazla kontrat da vermeyeceksin. hiçbiri kulübü babasının malı zannedemeyecek, "ben bu kulüpte şu kadar sene oynadım" diyemeyecek. ha, baktın ki adam hakan balta gibi ağzı var dili yok bir tip, kontratını o zaman uzatacaksın anca. diğerlerini iki-üç seneden fazla tutmayacaksın. yerli sınırlaması getirmeden bir halt olmaz bu kulüpten.

    adamı hasta ettiniz amına koyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın