resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 3531
    bruma'dan gelecek paranın nasıl kullanılacağı ayrı bir endişe konusu, fakat 2 milyon eu kiralama bedeli ve 8 milyon eu bonservis ile toplam 10 milyon eu'ya satılmasını olumlu buluyorum.

    bruma hakikaten potansiyeli olan bir futbolcu. yani 20-25 milyon eu'ya da ulaşabilir ilerde değeri. fakat bu değere galatasaray'da ulaşamayacağı açık. en azından mevcut sistem içerisinde.

    ben paranın genç futbolculara yatırılmasından yanayım. ancak net şekilde görüyoruz ki alacağımız futbolcu gelir gelmez katkı verecek kalitede olmalı. çünkü sistemimiz futbolcu yetiştiremiyor. en azından oynayacak seviyede olmayan futbolcuyu yetiştiremiyor. galiba tek istisnası emre belözoğlu oldu bu işin. tam da hagi, popescu, taffarel gibi üst düzey profesyonellerle bir sistem takımı haline geldiğimiz döneme denk geldi o da...

    misal arda. arda kiradan döndüğünde oynayacak seviyedeydi. güzel örnek odur. bize değerini bulmamış, oynayacak seviyede futbolcular lazım. ne zaman sistem takımı oluruz, o zaman gençleri almaya başlarız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın