• 4110
    iyi niyetli, cesur ancak yetersiz ve tecrübesiz kişilerden oluştuğunu sanıyorsanız çok ama çok yanılıyorsunuz.

    bir defa benim hayat bilgim point, kimeros ve mabiche otel zincirlerinin sahibi adamı yetersiz ve tecrübesiz olarak yargılamaya yetmez. point otel dediğim şeyi bildin? mesela istanbul'dakini siktiret de bornova'da yeni açılana bak. sonra yetersiz mi tecrübesiz mi konuşuruz.

    galatasaray yönetimi şu an son derece kötü niyetli, mükemmel bir işadamı tarafından idare edilmekte. böyle adamlar için de beceriksizlik, tecrübesizlik en büyük kalkandır.

    sabri'ye menejer ücretleri dahil yıllık 4-5 milyon tl'yi ver. hangi menejer ücreti bu amk. daha sidiğini tutamıyorken galatasaray altyapısına giren adamın ne menejer ücreti olacak. sonra özbek kardeşler tecrübesiz. nah tecrübesiz. özbek kardeşler kötü niyetli. taraftarın bilet paraları o meşhur galatasaray fakirleşirken zenginleşen mevkilere gidiyor. kişi demedim bak mevki dedim...

    grosskreutz efendinin türkiye'de canı sıkılmış. sıkılsın. kayserispor menejeri naaptı amrabat konusunda. gelip takımda oynayacak dedi. amrabat istediği kadar galatasaray'a transfer olmayı arzulasın. kontrat var. sonra da bize en yüksek fiyattan çaktı adamı. ama grosskreutz gibi bir çok yaramıza merhem olacak adamı biz en ucuzundan göndermeye bakıyoruz. neden? pazarlayamadılar mı? nah pazarlayamadılar. istenmeyen oyuncu pozisyonuna düşür kevin'i, aradaki farkı da komisyon olarak cebine at...

    30 yaşında, sözleşmesinin bitimine altı ay kalan adamı 2,5 milyon eu bonservisle transfer et. bak bu adama hayatında bu rakam ödenmiş midir acaba? bir de üstüne mevcut maaşının iki katıyla kontrat yap. sonra iyi niyetli ama işi bilmiyor, yetersiz. nah. naaaaaaaaaaaaah. komisyon hacı komisyon.

    daha sponsorluk beğenmeyip, beğenmediği sponsorluğun yarı fiyatına dumankaya ile sponsorluk anlaşması imzalamasından bahsetmedim. dumankaya ne? inşaat firması. artık bu ucuz sponsorluk karşılığında özbek otellerinin hangisine sponsor olmuştur bu adamlar acaba? neyse size point bornova'nın ne kadar şahane olduğundan bahsetmiş miydim?

    36 yaşındayım. tonla iş adamı tanıdım. bir sürüsünün avukatıyım. birilerinin zararına zenginleşeceklerinde en akıllılarının takındıkları tavrı biliyorum. beyler bu adamlar ne aptal, ne salak. aksine işi çok iyi biliyorlar ve çok akıllılar. hiç düşündün mü, neden ısrarla iç piyasada iş yapmaya çalışıyoruz diye? çünkü avrupa'da adamı sikerler komisyonun dedikodusu çıksa. o scout ekibinin elinde 2,5 milyon eu bonservis 4,5 milyon eu da 3 senelik maaş, toplamda 7 milyon eu maliyetle donk'tan iyi ve genç orta saha oyuncusu yok mu sanıyorsun? var amk. neydi amartey'in bonservisi? 5 milyon eu mu? kaç para maaş alır? 1 milyon eu mu? deymez mi 500 bin eu fazla ödemeye? beceriksizlik harika kalkandır. yaptığınız bütün pislikleri açıklayabilirsiniz. özbek kardeşlerin saygınlığı mı gitti bu beceriksizliklerden sonra? yoksa point oteli kayseri'deki adam bile öğrendi mi?

    galatasaray lisesi mezunu, hayvan gibi eğitim almış, yüksek iq'lu adamları artık küçük görmeyi bırakın. satranç bu. ortada bir beceriksizlik varsa o sadece akıllıca yapılmış bir hamledir. bu mevkiye gelene kadar o adamlar milyon tane karar veriyorlar. hepsinin ekseriyetle doğru olması lazım yoksa elenirler. elenmedilerse de bu kadar sık yanlış karar vermeleri sadece bilinçli olabilir. komisyon çok güzel, sen de gelsene...
App Store'dan indirin Google Play'den alın