• 18
    bence bazı yazarların kafasını karıştıran şeydir. n i c k i a y r ı y a z ı l m a s ı g e r e k e n l e r bu yazarlar.

    hamza hamzaoğlu'na denge dengeoğlu denebilir. denge kelimesi ne zamandır hakaret ?
    ayrıca pekala hamza hamzaoğlu'nu beğendiğiniz için eleştirebiliriz sizi. azınlık-çoğunluk meselesi değil.
    bana göre de beckham dünya tarihinin gördüğü en iyi 4-4-2 sağ kanadıdır. bazıları beni eleştiriyor bu konuda. ama ben ne yapmıyorum ? bana beckham sevici antropolog diyorlar, bu adamlara ceza verin demiyorum.

    ben nasıl x futbolcuyu eleştirebiliyorsam, hamza efendiyi eleştirebiliyorsam, pekala bir başkası da gelir beni eleştirir. ha ben de nickini ayrı yazar, eğlenirim. çünkü hakikaten nicki ayrı yazılması gereken bir kitle var bence.

    ne ben eleştirilmezim, ne de ünal aysal, mancini, terim, denge, eagle. herkes eleştirilebilir. ama eagle bile deli paralar kazanıyor. çokta eleştirileri taktıklarını sanmıyorum. burada noluyor ?
    denge efendiye denge efendi dendiği için yazarlar ceza almalı deniliyor.
    ya ben teknik direktör olsam, burada beni savunanları görsem, karşı taraf ceza almalı diyenleri görsem viskimi içerken acayip gülerdim. viski içmezdim aslında ya. kırmızı şarap. yanına da mümkünse sarı leblebi. karşıda komedi filmi, yanımda eşim. sol taraftaki laptopta da galatasaray sözlükte beni savunanlar.

    oğlum, denge de eleştirilebilir. siz de. siz nasıl bana arada linççi, neverfall'ın gözdesi diyorsunuz. ben de size nicki ayrı yazılması gerekenler diyebilirim. hamza efendiye burada küfür etmem ama. burayı seviyorum. silinmeye gerek yok. ama içimden 100 galatasaraylının 83 tanesi gibi ben de küfür ediyorum. o hakkı saklı tutuyorum.

    kısaca, e l e ş t i r i l e b i l i r s i n i z.
    azınlık olmanız size sadece herkes gibi davranılmasının güvencesini verir.
    azınlığın üste çıkacak haklarla donatılması ? o işi geçeceksin.
    benim hamzayı eleştirdiğim kadar siz de beckham'ı eleştirirsiniz.
    sonra ben sizi eleştiririm, siz beni.

    küfür yoksa, özgür düşünceye saygı duyacaksınız. eleştireceksiniz ama x ceza alsın çünkü benim dengemin dengesini bozdu demeyeceksiniz.
    ö z g ü r d ü ş ü n c e.
App Store'dan indirin Google Play'den alın