• 161
    2 mart 2016'da 10. en ödül törenine ev sahipliği yapacak üniversite. 2015 yılının enleri, üniversite öğrencilerinin oylarıyla belirlenecek. anketler dolduruldu yani sonuçlar açıklanmasa dahi belli. törenin yaklaşmasıyla tüm adaylıkları, tören sonrasıysa kazananları yazacağım ancak şimdilik spor, gsü veya sözlükle ilgili olanlarla yetinelim.

    en iyi çıkış yapan şarkıcı adayları

    simge
    buray
    güliz ayla
    edis
    merve özbey

    edis yüksek ihtimalle ödülü alacak. kendisi galatasaray üniversitesi mezunudur. öyle eski de değil daha 1-2 yıl önce mezun olmuş. tanışamadık :(

    en iyi spor programı adayları

    %100 futbol
    beyaz futbol
    spor servisi
    stadyum
    spor gecesi

    geçtiğimiz yıl %100 futbol ödül almıştı. gerek galatasaray ile ilgili haber yapan twitter hesapları gerekse sözlüğümüz bunu eleştirmişti ancak hatırlatmakta fayda var; okulun en az yarısı galatasaraylı değil :(

    en iyi köşe yazarı adayları

    can dündar
    gülse birsel
    ahmet hakan
    yılmaz özdil
    özgür mumcu

    geçen seneki 9. en ödül töreninde özgür mumcu ödülü, öğrencilerinin oylarıyla kazanmıştı. kendisi gsü'de öğretim üyesidir. bu sene de onun kazanmasını bekliyorduk fakat can dündar'ın gözaltına alınmasıyla eminim en yüksek oyu can dündar alacaktır ve güzel bir mesaj verilecektir.

    en iyi internet sitesi adayları

    zaytung
    yemek.com-yemek sepeti
    ekşi sözlük
    change.org
    onedio

    iki yıldır oyumu veriyorum ancak sözlüğü adaylar arasına sokmaya oyum yetmiyor :(

    en iyi kadın sporcu

    ışıl alben
    neslihan demir
    ipek soylu
    şahika ercümen
    naz aydemir akyol

    ilk kez sporcu kategorisi kadın ve erkek olarak ikiye ayrıldı öncesinde tek bir kategoride veriliyordu. benim saydığım anketlerde(u: toplam anketlerin %5'i kadar ama olsun :( ) ışıl alben öndeydi. umarım kazanır.

    en iyi erkek sporcu

    cedi osman
    emir preldzic
    arda turan
    robin van persie
    fernando muslera

    cedi adaylar arasına hazırlıklar ve fransız liselerinden gelen 1. sınıfların oylarıyla girdi. hala ergenlikten tam olarak çıkamamış kızlar cedi de cedi diyor başka bir şey demiyor :( rvp okuldaki fenerbahçeli azınlığın temsilcisi. yarış cedi ile nando arasında olacak gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın