resim
Mustafa Denizli
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 1387
    ronaldo'nun, messi'nin bile bazen form düşüklüğü yaşadığı dünyamızda elinde bir adet evet bir adet iyi forvetin olursa 2. ve 3. forvete ihtiyacı yokmuş takımın vay anasını.

    transfer yapılmadan umut gitse de bu galatasaray'ın kurtuluşuymuş. neyden kurtuluyor abi galatasaray? umut yarım sezon 3. forvet olarak kalırsa takım batacak mı? sene sonu zaten şutlanacak adam. ki sene sonu zaten gitmesi lazım aynı sabri ve daha niceleri gibi. zerre sevmediğim adam bana müstehakmış hatta fazlaymış bile. siz özel hayatlarınızda nasıl yaşıyorsunuz yahu? sevmediğiniz adamın direkt boğazına saldırıp öldürüyor musunuz? çıldırdınız mı abi siz? ki mustafa denizli sırf biz istemiyoruz, sevmiyoruz diye sabri'yi kesip 3. lig topçularının bile yerlerde süründürdüğü, ezdiği tarık'ı oynatıyor. görmüyor musunuz? bilal istenmiyordu, onun yerine jose rodriguez'e şans vermeye çalışıyor. farkında değil misiniz?

    he dersen ki donk'a yarım sezon sonra sözleşmesi bitecekken 2.5 milyon euro ödenir mi? ödenmez. bu bonservis aptallık. çok çok 1 milyon 1.250'ye ikna ettin ettin, vermiyorlarsa baksınlar keyiflerine. başka önlibero yok mu dünya üzerinde?

    arkadaş ne mustafa denizli'yi severim ne umut'u ama adama bunları savundurtuyorsunuz zorla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın