resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 10598
    giderken ardında enkaz bırakmamıştır, bu şekilde konuşmak kendisine haksızlık olur. ama inandığım bir gerçek var ki, hamza hamzaoğlu takımın başına geldikten sonra hamzaoğlu ' nu yönlendirdiğini düşünüyorum.

    düşünün ki yapılan o kadar taraftar baskısına rağmen her defasında hamza hamzaoğlu burak yılmaz ve umut bulut ' un arkasında duruyor, hemde delicesine savunuyor, kulüpten ilişkisini kesecek kadar arkasında duruyor.

    bırakın teknik direktörü yoldan geçen herhangi bir vatandaşı çevirseniz umut bulut, burak yılmaz hakkında ne düşünüyorsunuz dese birine ofsayt ötekisine de yeteneksiz der yoluna devam eder.

    durum bu kadar ortadayken, bu futbolcuların hem galatasaray hemde milli takımın değişmez forveti oluşu benim aklıma mantığıma bir türlü sığmıyor. hadi galatasaryda alternatif yok anlarımda koskocaman milli takım umut bulut ve burak yılmaz 'a kaldıysa şimdi ben öküz altında buzağa aramayayım da ne yapayım.

    belki sizlere saçma gelebilir ama benim görüşüm galatasaryda ki kadro yapısının oluşması bazı kemik futbolcuların delicesine kadroda yer bulması inatla oynatılması bana hamza hamzaoğlu ve fatih terim ikilisinden başka bir şey çağrıştırmıyor.

    ikisinin en büyük ortak özellikleri ise ne kadar haksız olurlarsa olsunlar hiç bir zaman haksızlıklarını kabul etmez ve her daim bu haksızlığın üstüne koymaya devam ederler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın