• 13867
    ne değişti biri açıklasın lütfen. ruhunu ortaya koyup oynamayan oyuncuları kadro dışı bırakmayadan, "hee demek ben de kesilebiliyorum" demeden, kusura bakmayın ama bu takımdan hiçbir yol olmaz.

    hamza hamzaoğlu'nun ben de dahil olmak üzere çoğu galatasaray taraftarı istifasını bekledi, istedi. peki neden? ayrım yapıyor, bazı "ruhsuzların" her maç kendilerini on birde görmesine izin veriyordu diye. haksız mıydık? sonuna kadar haklıydık, burası galatasaray arkadaş. ruhunu ortaya koymayan kimsenin yeri garanti değildir.

    bugün mustafa denizli geldi. peki ne değişti? oyun mu? kendisini on birde gören ruhsuzlar mı? on birimiz mi ? mantalitemiz mi? oyunu konuşmak için çok erken, ancak anlaşılan o ki on bir değişmedi. şuan mustafa denizli'yi eleştirmiyeceğim, çünkü kafasında on bir oturtamadı diye düşüneceğim. ancak eğer ki hocam; sabri'nin sözleşmesi taraftarın tepkisini dindirip rahat rahat on birde oynatabilmek içinse, biz yine tepkimizi koyarız. bu taraftar sabri'yi on birde istiyor mu, ben senin için sordum hocam bak sonuçları:

    http://strawpoll.me/6173598/r

    %20'si bile değil. istemiyoruz hocam; bu kulüpte, sabah altıda kalkıp evine akşam sekizde giren taraftarın az da olsa kazandığı o parayı böyle işine saygısı olmayan insanların bu kulüpte oynamasını. bu taraftarın bir ayda kazandığı parayı 90 dakika sahada gezerek, ahkam keserek, sonra rahat rahat evine giden adamları.

    bu taraftar çok şey istemiyor hocam. formayı hak edene ver bu taraftar arkanda olacak.inşallah 4 kasım 2015 galatasaray bursaspor maçında çıkardığın on bir düşündüğün on bir değildir. eğer öyleyse hocam daha başlamadan birçok şeyi kaybedeceksin demektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın