resim
Mustafa Denizli
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 1089
    hakan balta'dan sol bekte yararlanmayı düşünen hocamız.

    4 aralık 2015 galatasaray bursaspor maçı için a spor'da verilen muhtemel kadro doğru ise maalesef takıntıları olan başka bir hocayla karşı karşıyayız. hakan balta'yı sol bekte, semih'i stoperde ve maalesef yasin'i kanatta izleyeceğiz verilen kadroya göre. tek fark 11'de emre yerine rodriguez oynayacak.

    hocam haddimize değil size tavsiye de bulunmak ama bir söz vardı "aynı şeyi yapıp farklı sonuç beklemek aptallıktır" diyordu. sözüm size değil yanlış anlamayın ama olmuyor işte. kasımpaşa maçında ayan beyan ortadaydı. o maçta bir çok şey kendini belli etti.

    - hakan balta sol bekte savunmada son derece yavaş, hücumda ise çok etkisiz.

    - semih'in stoper performansı yerlerde. oynadığı son 3 maçta 9 gol yedik. yani zorlamanın manası yok. hakan orda oynuyor işte. güzel de oynuyor.

    - orta saha meselesi. sorun emre veya rodriguez'den birinin oynaması değil ikisinin birden oynayamaması. chedjou'yu orta sahada kullanmayı düşünmüyorsanız selçuk'u atın aralarına, bu iki genci de sağ ve sol iç olarak kullanın bitsin bu orta saha şeffaflığı. ya da en azından azalsın.

    - sağ bekte sabri'yi kullanmanıza bir şey diyemiyoruz. ya da deriz tarık'ı kullanın diye de al birini vur ötekine. semih'i kullansak denayer gelene kadar, nasıl olur bunu da ancak denerseniz görebiliriz.

    geçen yaptığınız basın toplantısında şu cümle dikkatimi çekmişti. "mesela bahçenizdeki çiçekler ağaçlar solabilir ama tekrar sular yeşertiriz. olmazsa o zaman ağacın dallarınız kesersiniz. ama önce suyunu gıdasını vereceğiz duruma bakacağız."

    buradan şunu anlıyorum. sizde önce bu çöplere bir bakayım olmazsa transfer falan yaparız demeye getiriyorsunuz. bu da zaman kaybından başka bir işe yaramaz. siz gerçeklerle yüz yüze gelinceye kadar iş işten geçmiş olmasın lütfen. aziz yıldırım muhtemelen sene sonunda başkanlığı bırakacak. taktırmayın şu mafya bozuntusuna 4.yıldızı.

    4 aralık 2015 galatasaray bursaspor maçı ile beraber evinize hoşgeldiniz diyor yürekten başarılar diliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın