resim
Mustafa Denizli
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 1041
    üzülerek söyleyeyim ki mustafa denizli'den umutlu değilim. bunu daha denizli ismini duyduğum anda söyledim.

    denizli ile hamzaoğlu arasında mental (kafa yapısı) olarak hiçbir fark yoktur. ikisi de alaturka takıntıları olan, ikisi de güncele uzak, ikisi de 1980'lerde takılı kalmış antrenörlerdir. üstelik hamzaoğlu daha genç ve enerjikti. denizli sahada sadece görüntü vermeye odaklanan bir yapıdadır.

    denizli seçiminin ardında başkan özbek var. bunun sebebi, özbek'in 1988'lerde kalmasıdır. büyük ihtimal o yıllarda futbolla ilgiliydi, sonra bıraktı ve işine odaklandı. şimdi fırsatlar onu hiç de hak etmediği ve beceremeyeceği başkanlık koltuğuna oturtunca eski hatıraları depreşti ve emekliliğini yaşayan adamı yeniden topla buluşturdu.

    a.madrid maçındaki kadroyu denizli'nin kurduğunu düşünüyorum. neden diyeceksiniz? geçen sezon lig tv'de yorum yaparken şöyle diyordu. "telles sol bek değil sol kanat oynamalı" buradan hareketle sol bekte kim oynamalı'nın cevabı h.balta'dır denizli'ye göre. a.madrid maçında hakan balta sol bek oynadığına göre bunu denizli istemiş olmalı. bugün ki kasımpaşa maçında da h.balta sol bek oynarsa madrid kadrosuna ilişkin düşüncem doğrulanmış olacak.

    h.balta'yı sol beke tafferel koymuş olamaz. çünkü öyle düşünseydi antalya maçında da koyardı.

    h. balta'dan solbek olmaz olamaz. çünkü tank gibi ağır ve hızlı kanat oyuncuları karşısında çaresiz kalıyor. nitekim a.madrid maçında yediğimiz iki gol de hakan'ın kanadından geldi. iki golde de hakan'ın ağırlığından yararlandılar.

    sezon başında sağ bek problemimiz vardı, şimdi bir de sol bek problemi çıkarsa vay halimize. ki denizli ile bu cinsliği yaşayacağız gibi geliyor bana. terim de denizli de cinsliği severler. şenol hoca'da 2002 dünya kupasında öyleydi ama şimdi bıraktı o cinslikleri.

    sevgili denizli hoca, bu yazdıklarımda yanılmayı çok isterim. eğer ben yanılırsam, sen takıma yüksek kondisyon kazandırarak, hızlı futbol oynatarak, mevkilerine göre iyi seçimler yaparak, yerli yabancı ayrımı yapmayarak, cinslikten uzak durarak ve de hücum futbolu oynatarak başarılı olursan senden bu sayfalarda kırk gün özür dileyeceğim. ama aksi olursa...
App Store'dan indirin Google Play'den alın