2015-16 UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 5.Hafta Maçı
21:45
2 - 0
  • 284
    2 gündür entry giremiyorum. bildiğin maç sırasında sinirden gözümden yaş geldi. biz 3 sene önce drogba o topuğu salladığında mahalleyi ayağa kaldırmış arkadaşlarla evde kollarımızı drogba gibi iki yana açarak koşmuş üzerimizdekileri çıkarıp maçı izlemeye başlamış sonrasında da herhangi bir futbolcuyu yakalasak elini öpüp omuzlarda tesise taşayacak duruma gelmiştik.

    25 kasım akşamı ben galatasaraydan utandım. evet bildiğiniz sahadaki adamlardan utandım. * bu kadar kötü oynamadık arkadaşlar. hiç bir varlık gösteremediğimiz dönemlerde realden 6 yediğimiz dönemlerde de başımız dikti. bugün öne eğik. ezildik silindik sahadan resmen. bu maçta kendi çapımda oyuncu performanslarını birer birer yazma gereği hissettim.

    muslera : helal olsun sana. sen olmasan bugün belki de hezimet yaşıyorduk. çok bir şey yok sana diyecek. sadece acıyorum sana rezillerle beraber oynuyorsun.
    denayer : 2 maç oynadı 30m€ değer biçildi bugün kendisi ikinci kez sakatlandı. acaba antrenmanlardan dolayı mı tam bilemiyorum. bildiğim son zamanlarda çok sırıttığı.
    chedjou : sanki biri* adamın ayarlarıyla oynadı. adam dany'e döndü resmen. alan kaybediyor riskli toplar falan. özlüyoruz eski halin şecu.
    semih * : seni hiç sevmedim süt oğlan. her geçen gün biraz daha geriye gidiyorsun. daha geri gidemezsin dedik daha geri gittin. lütfen oynama tşk.
    hakan balta: seni seviyorum buz adam. ama sol bek oynama. cidden ölmeyi unutmuş gibi oynuyorsun. gerçekten bitik durumdaydın. 0 dan 100 e 52 haftada çıkıyorsun. stoperde o kadar sırıtmıyor bu.

    jpk : adam maç boyunca ben ne yaptım da şampiyonlar liginde en kritik maçta ilk 11 başladım diye sormuştur kendine defalarca. sahada ne yaptığını bilmeyen aslında yorum yapmaya bile gerek olmayan ikinci lig topçusu. hamzanın kazığı işte. anlamadım taffarel nasıl başlattı bunu.
    birlo : abicim sen kupa maçlarında çekişmeli maçlar çıkarırsın ama bu takımı sana güvenerek kuran hamzaya nefretim yüzünden yedek bile kalman zoruma gidiyor. çapsız demiyecem ama çapın da yetersiz be

    sabri sarıoğlu : aga adam benfica ve atletico maçlarında 90 dk oynadı. ben başka maç mı izledim yoksa bunu göremedim mi bilmiyorum ama berbat lafını kullanmam berbatlara hakaret olur. senden kurtulmayı iple bekliyorum.
    şıno : sen adamsın sen kralsın. en son sikerim yapacağınız işi diye iki üç oyuncuya dalacaktın reyiz.
    yasin öztekin : bir şeyler var bu çocukta. nerde geçen yıl adını haykırdığımız yasin nerde şimdiki . çok bitik durumda kendisi.
    podolski : adam hücum oynayan bir takımda her türlü sallar da jpk ve bilal orta sahası yüzünden kendisi stoperlerin kucağında kaldı.

    taffarel : bu adam 4 yıl boyunca maçları sadece izlemiş. hem de bizden bile kötü izlemiş. tamam kaleci antrenörü eyvallah kendisini seviyoruz ama çıkardığı kadro insan işi değil. sabri sağ açık jpk ortada 4 stoper. sen ne yaptın tafi. rica etsem bir daha hoca gitse bile sen işim var de girme o kulübeye. seni yedek kulübesinde görünce ben bile uyuyorum . bildiğin oturup maç izliyorsun bir ayağa kalkayım bir iki bağırayım bir taktik değişiklik yapayım onu geçtim mal gibi bir kadro çıkardım bari değiştireyim taktiği. hiç biri yok bildiğin allaha emanet gitti maç . lütfen bak allah aşkına bir daha böyle görev üstlenme bize de yazık. mersin maçında terim,şaş,davala tribüne giderken kulübede duran sanırım masördü o bile senden daha iyi duruyordu o kulübede.
App Store'dan indirin Google Play'den alın