• 13793
    cl'de aldigi 6 galibiyetin 3'uyle "daha ne istiyonuz olm" demesi gereken takim. 6'da 3 fazla bile su kafaya.

    lan su kuralarda porto bizim gruba ciksa diye dua ettigimi bilirim. porto'nun haline bak. bir de bizim halimize bak. 6 galibiyete uzulecegine 6'inin 3'uyle ovunen zihniyetle daha ne olsun? portekiz'in nufusu ne ki? gsmh'i ne? aksine eksikleri var portekiz'in!

    nesi mi eksik?

    cakalligi eksik. ah keske cakal olmaya calissalardi adamlar biraz. biraz adamcilik yapsalardi amk. biraz ovunmeyi bilselerdi oyle ya! 3 galibiyete tamah etmezsen mazallah 4'u bulamazsin. yetin ulan yetin amk portekizlisi neden yetinmiyorsun ac herif?

    sahi lan bu herifler kac takimla katiliyor cl'ye? 2 mi? biz senelerdir iki takimla katilabiliyor muyuz? ulke puani neden yerde?

    cunku hamza hoccam 3 kupali. o 3 kupayla biz avrupa fatihiyiz! ha ne? duyamadim? degil miyiz? her takimin yedek 11'ini oynattigi turkiye kupasi biri, ee digeri? bursa gibi ligimizin her sene sampiyonluga oynayan ohhom takimi :( lan git cikintilik yapma. yetin lan yetin. bizim icin onemli olan avrupa mi? nah avrupa.

    fener sampiyon olmasin yeter. citamiz bu. bu sene galatasaray sampiyon olamiyorsa besiktas olsun. cita bu. cita yerlerde.

    4 sene ustuste sampiyon oldugumuz yillarda 3. 4. sampiyonlugu kutlayan adam oldugunu hatirlamiyorum. her sene avrupa ile hesabimiz vardi. her sene turk dusmani hakemlerle, cirkef italyan, ispanyol oyuncularla savasimiz vardi. en buyuk tatminimiz de en buyuk uzuntumuz de buydu.

    domestigim
    domestiksin
    domestik
    domestigiz
    domestiksiniz
    domestikler

    bu saatten sonra da uzamayiz sadece kisaliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın