• 13778
    gün itibariyle kadrosundaki oyuncuların yeteneklerine ve kimyasına uygun bir taktiği olmayan takım.

    elinde yaşlı , koşmayan bir kadro var.
    çalım atacak, kanat bindirmesi yapacak, varyasyon deneyecek kanat oyuncuları yok.
    kanat bindirmesi yapsa o toplara kafa vurabilecek, defansla boğuşabilecek santrforu yok.
    pres yapacak ciğerleri (umut hariç!!!!!!) yok.
    fizik gücü yüksek ve ikili mücadele kazanıp kontratağa çıkabilecek hızlı adamları yok. (burak hariç !!!!!!!!!???) (belki geçen seneki yasin)

    ama iyi pasörleri ve şutörleri var. birbirlerine yakın oynayıp hızlı top çevirebilseler ve rakip ceza sahası çevresinde oynayabilseler bence birşeyler olabilir. real madrid maçında azıcık görmüştük bunu.

    her ne kadar beğenmesek te; bilal, emre çolak bu pasör grubuna dahil edilebilir. selçuk, jose, sneijder yine öyle.
    sneijder, podolski, selçuk, emre çolak ve bilal aynı zamanda çok iyi şut atan adamlar.

    koskoca kadro yapılanmasının bu iki özelliğe göre yapılması da tamamen 10 aydır takımın üstüne çöken köylü zihniyetinden kaynaklanıyor. umarım denizli elindeki malzemeden daha iyi faydalanmanın bir yolunu bulabilir.

    bu sene gitti artık ama işin kötüsü bu finansal fair play yüzünden önümüzdeki seneler de güçlü bir kadro yapılanması yapmamız zor görünüyor. 1-2 milyon euroluk bütçelerle, kiralık futbolcularla bir yere varamayız. ekonominin kalıcı olarak düzelmesi ve gelir-gider farkına göre her yıl transfer bütçesi oluşturmamız gerekiyor. kangren olmuş bu borç bataklığıyla ancak günü kurtarır, ya da ünal aysal gibi kulübün 1-2 yılı için on yıllarını riske atıp har vurup harman savururuz...
App Store'dan indirin Google Play'den alın