• 13721
    kanaatimce en büyük sorunu defans kurgusu olmayan, dün saçma 3 gol ile antalyaspor ile berabere kalan takımımızdır. galatasaray'ın en büyük sorunu burak yılmaz'dır. burak tek forvet oynadığı zaman topu her zaman önüne yani koşu yoluna istiyor. ayağına verdiğin zaman da en fazla rakibe faul yapıyor. bu da galatasaray gibi ligde skor ne olursa olsun önde kalan, takımı rakip sahaya yerleştiren takım için resmen durdurucu oluyor. takım topu forvet'ine verince ya topu kaybediyor ya da sadece forvetinin önüne top attığı için eksik hücum ediyor. netice itibariyle de bu sebeplerden hiç alışkın olmadığı şekilde sık sık topu rakipte kalmasına müsaade etmiş oluyor. bunda biraz da orta sahanın melo'nun gidişiyle yumuşak karınlı kalması.

    forvetimizde topu verdiğimiz zaman takımı rakip sahaya yerleştirebilecek, duvar olacak, bulduğunda atacak bir adam olmadığı sürece çok daha fazla gol yeriz. halbuki jason-chedjou-balta-carole şeklinde bir savunma top sende iken gol yememek için gayet uygun bir dörtlü.

    biraz toparlar isek kevin grosskreutz'un dahil olması ile, yeni teknik direktörün takım kurgusunu iyi analiz etmesi ile ve yazının ana konusu olan burak yılmaz'ın yerine en kötü ihtimalle fernandao tarzı bir oyuncunun oynaması ile galatasaray avrupa liginde de ilerler ligde de yarıştan kopmaz.

    nando-jason-chedjou-balta-carole-selçuk-x-kevin-sneijder-podolski-y düzeni ile güzel günler yakındır beyler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın