• 13709
    3 haziran 2015 bursaspor galatasaray maçının ertesi günü takımda kökten değişikliğe gidilmesi gerekiyordu. gidilmedi cahillik edildi. bu takımın üzerinde ölü toprağı var. bu takım artık bir iki oyuncunun monte edilmesiyle olmaz iskeletinin tamamen değişmesi lazım. aşırı pasifiz maçlarda alıp giden bir tane oyuncumuz yok podolski ve yasin dışında onlarda belli bir süreden sonra ne kadar gittiği aşikar. zaten yasin'de dalga geçmeye başladı galatasaray ile iflah olacak gibi de değil. muslera, sneijder, chedjou ve podolski dışında takımda kalmayı hak edebilecek futbolcu gözükmüyor. hakan balta'yı da üzülerek söylemek istiyorum stoperde iki tane +30 yaşında ağır futbolcu kaldırmıyor ya hakan'dan ya chedjou'dan vazgeçmemiz gerekiyor. hakan gitsin demiyorum yine kalsın ne hakan'ı üzecek ne bizi üzecek bir sözleşme imzalansın ihtiyacımız olduğunda soğukkanlı duruşuyla girsin işini yapsın. başka türlüsü kaldırmıyor çünkü.

    selçuk inan'a gelecek olursak, ufak bir kıpırdanma var ama yeterli değil. takımdaki köhneleşmeliğin içerisinde selçuk'ta var. kontratında değişiklik olursa kalsın bir şans daha verilsin yok beyimiz hayır derse kendisiyle de yollarımızı ayırabiliriz.

    lionel carole kalabilir zaten aldığı ücret ve oynadığı futboldan yana kimsenin sorunu olduğunu zannetmiyorum. ama yerine daha iyisi de alınabilir kesinlikle.

    kısacası 2011-2012 sezonun da olduğu gibi iskeletten değişikliğe ihtiyacımız var. artık kabuk değiştirmemiz gerekiyor.

    edit: bu oyuncular dışında herkes kesinlikle ve kesinlikle defolup gitmeli. grosskreutz oynamadığı için bu değerlendirmeye tabii olarak dahil değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın