• 21
    ilginç kafaların yaşandığı taraftar grubuna ait maç. arkadaş kimse sana git bu fransızlar için kahrol demiyor ki insansan biraz da olsa üzülmen lazım tıpkı beyrut, suruç, ankara'ya üzüldüğün gibi, 2 dakika saygılı olmayı öğrenin lan. 1 dakika sessiz durun, 1 dakika marş dinleyin bir şey olmaz amk. aynısını anana bacına yapsalar seviyesinde bir yorum olacak ama; tam tersi bir deplasman maçında x ülke tarafından sana yapılsa bunları asalım keselim, kafasını koparalım demeyecek miydin?

    senin seçtiğin hükümet, o zihniyetteki tribün arkadaşların ankara'da ölen 102 vatandaşa üzülmedi bile lan, ben milletin itiraf edemediğini de söyleyeyim; sevindiler olum içten içe. komünistler öldü dediler, oh olsun aferin işid'e dediler. bunun yansımasını konya stadında çok net gördük. tiksiniyorum şu siyasal islamdan. bunlar kadar dolandırıcı, yobaz, yavşak bir kitle görmedim ki türkiye'nin aslının bu olduğu çok net, ortalamaya vurursak yüksek bir oranda ahlaksız bir milletiz.

    ya allah, bismillah, allahuekber bir statta niye tezahürat olarak kullanılır? cihat mı yapıyoruz, hadi hükümet olarak el altından beslemeyi misyon edinmişiz de vatandaş olarak da işid'e göz mü kırpıyoruz? türkiye'nin geldiği durum budur. bizim gibiler müslüman değil de sizin gibi insanlıktan nasibini almamışlar mı müslüman? hadi oradan.

    tamam sakinim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın