• 20
    olen onlarca masum insana saygisi olmayan bir topluluga sahip oldugumuz mac. orda yaralanan ve olenler siyasi veya bilmemne degildi. hicbirinin de pkk elebasi zubeyir aydar denen kisiyi tanimadigina eminim. hatta orada yaralanan veya bulunan turk insanlar bile vardi. sonra diyorlar "ahimiz var hozam"ci tayfa. nasil destekleyeyim ben bu takimi? taraftarindan spikerine siyasetin dibine batmis bu toplulugu?

    hadi mars isliklamayi bir nebze anladim bu tarz maclarda hep yapariz* (ki tasvip etmem ve daha once cok yaptik) ama olen onca insana saygisizlik edip ustune bu bir zafermis gibi tekbir getirmek nedir? mac icerisindeki siyasi sloganlari saymiyorum bile. bu passolig denen nane de sadece bize calisiyormus belli. baksana genclik kollari maca bedava biletlerle giriyor mac sonrasi ibb tarafindan tahsis edilen o guzel otobuslerle evlerine donuyor...

    al iste: http://ilerihaber.org/...iletsiz-girdi/25513/

    asrin ironisi de simdi burada yuhladigimiz insanlarin ulkesinde bu yaz sampiyonaya gidecek olmamiz. tek umidim bizi yurt disinda destekleyecek veya yurt disinda yasayan vatandaslarimizin medeniyetten biraz nasibini almis olmasi. allahtan turnuva yurtdisinda da buradan tomarca genclik kollari tasiyan otobusler kalkmayacak. ulke bitmis.

    son olarak; mac da bi nane degildi 0-0 bitti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın