• 3
    yabancı futbolcuların sembol olmuş isimlerine bakarsanız boşboğaz olmadıklarını, profesyonel olduklarını ve yeri geldiğinde susmasını bildiklerini göreceksiniz.

    10 yaşında olsan arda'ya hayran olabilirsin belki insan olarak ama 35 yaşında bir mühendis olarak arda benim için boş bir adamdır, bilmediği konularda boş boş konuşup antipatik olmaktan öteye geçememektedir. ha sen acun kültüründen geliyorsan hoşuna gidiyorsa bunları hissetmeyebilirsin birşey diyemem. ardanın futbolcuğu da efsane seviyede olmadığına göre ardayı napayım birader. türk diye daha hakedeni varken ona niye haketmediği değeri vereyim?

    hakan şükürün efsanelikten torinolu şabanlığa evrilmesinin nedeni de yine kendidir. gider gitmez televolelerde zırlayıp duruyordu her hafta. sanki dünyada ilk kendi ülkesinin dışında oynuyormuş gibi. 15 yaşında veletler ülkesini terkedip kendini futbola verirken, bizimkine zor gelmişti. ha yinede benim için şaban değildir. türk futbolunun en başarılılarındandır ama saygıyı orda kaybetmeye başlamıştı hakan şükür.

    kendi nacizane fikrimdir ve bu tip yerli yabancı ayrımı türk futbolunun kanseridir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın