• 2
    yerli oyuncular---parasının hakkını vermeyen, 80-90' ların futbolcuları, hakemleri tarafından ( bunlar yorumcu ) kral, maestro gibi sıfatlar gibi aslında hiç alakası olmayan sıfatlar takılan, no- profesyonel, duygusal, tripli oyuncular.

    yabancı oyuncular-----------aldığı para yine de çok olan, ama bu paranın hakkını genellikle veren profesyonel, tripsiz, no-kezban, futbol oynamaya çalışan, kesin yetenekli ve dede yorumcular tarafından '' hata yapsa da yerin dibine gömsek '' diye pusuda beklediği , medyadan hiçbir zaman destek görmeyen, efendi oyuncular.

    şimdi biz olcan' ın , sabri' nin göbeğini konuşuruz. selçuk' un belinin dönmediğini konuşuruz. semih' in çelimsiz hep geriye giden, burak' ın ve umut' un berbat ötesi olduğunu konuşuruz. ama hakan balta' nın , yasin' in hakkını veririz. çünkü iyi oynayan oyuncuyu kimse gömmez.

    dedeler ne yapar?

    sabri bu takımın efsanesi sahip çıkalım, olcan çok yetenekli, selçuk maestro, burak dünya yıldızı, semih geleceğin en iyi stoperi, umut takıma her şeyini veren tam bir profesyonel falan zırvaları.

    ama sene başından beri sneijder' in göbeği var diye haber yapmayı bilirler. volkan gibi bir yaratıkla muslera gibi bir adamı karşılaştırırlar.

    suç bizde değil. türk taraftarı uykudan uyandı. herşeyi biliyor. hala uyuyan, hayal aleminde yaşayan, zihnen ölmüş dedeler hatta hamza gibi teknik direktörler ve içi geçmiş başkanlar kendi dünyalarında nesillerinin tükenmesini bekliyorlar.

    sol bekte ergün' ümüz, stoper' de bülent korkmaz' ımız, sağ bekte ümit davala' mız, forvette hakan şükür' ümüz hatta onu geç ümit karan' ımız ve necati ateş' imiz oldu da biz mi sevmedik.

    bu taraftar engin baytar' ı da bağrına bastı. gökhan zan' ı da bağrına bastı. iyiyse selçuk' u da bağrına bastı. selçuk 4 sene önce belki de hepimizin en sevdiği oyuncuydu. efendi olsunlar, iyi oynasınlar kim sevmez.

    şimdi de jose' yi, carole' yi, bruma' yı beklediğimiz gibi sinan gümüş' ü de bekliyoruz.

    biz o kadar aptal teknik direktör varken kendini geliştirmeyi seven, çalışkan, ayrım yapmayan şenol güneş' in de ersun yanalın da hakkını veriyoruz.

    önce onlar işini yapsın biz onları efsane yaparız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın