• 442
    hakkında karalama kampanyası falan başlatılmamış yazar. kendisinin futbolla ilgili birtakım düşünceleri var. bunu gerek burada mahlasıyla, gerek medyaspor ya da bilmediğim başka yerlerde gerçek ismiyle okura sunuyor. okur da yazılanlarla , yazarla ilgili fikirlerini paylaşıyor.

    işte devamı "it's all in your head" olan kısma giriyor. bir insanla alakalı olumsuz fikir beyan etmek onu linç etmekle eşdeğer değildir. bir insanın uzun, kısmen kaliteli ve analizlerle dolu yazı yazması ise takdir görmesinin yeter şartı değildir. ve inanmazsınız, bir fikre katılmama durumunda yapılacak en sığ hareket yazarı "okumayıp olup bitmesi" olacaktır. nietzsche'nin eserlerinde kant'a, richard strauss'a hakarete varacak kadar sert eleştiriler getirdiğini görürsünüz ki bunların sadece fikirleri değil kişilikleri de bu eleştirilerden nasibini alacaktır. şimdi nietzsche'ye gidip "abi sana da zamanında strauss iyi koymuş ki hala adamı eleştiriyorsun, beğenmiyorsan okuma geç." desen sana bıyıklarıyla güler.

    bu arada extensor'un henüz "beğenmiyorsanız okumayın" kezbanlığına girdiğini görmedim. bunu yapanlar kraldan çok kralcı arkadaşlar oluyor.

    belki de bıyıklarıyla gülmez ama boğar, hiç olmazsa yanından kovar: http://galeri7.uludagsozluk.com/...raf%C4%B1_469026.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın