resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 10070
    sözlük genelinin kendisi hakkında gerçekleri görmesine ayrıca sevindiğim, tesadüfen futbolcu olmuş kişi. peki neden hep ben bunu söylüyorum?

    şöyle düşünün. muhasebeci olarak bir kurumda çalışan ama toplama yapamayan adam ya da metin yazarı olarak çalışan ama imla kurallarından habersiz bir kadın veya berber olarak çalışan ama her seferinde müşterisinin ensesini yamuk kesen herhangi bir insan olabilir mi? olamaz tabi ki. ama bizim ülkemizde oluyor malesef. işte burak yılmaz da böyle. pas verince topu kontrol edemeyen, ettiğinde topu muslera'ya kadar sektiren. çoğunlukla dribling yapamayan, yaptığı zaman topla ya taca ya auta çıkan veya rakibine çarpan gübre çuvalı gibi yere düşen, sonra da faul bekleyen. rakibine pres yaparken dengesini sağlayamayan ve çoğunlukla faul yapan. çoğu zaman yanındaki arkadaşına pas veremeyen çünkü verirken ya kazmalığından hedefi tutturamayan ya da bariz belli ettiği için rakibin kolayca araya girmesine sebep olan bir oyuncu burak yılmaz.

    bu saydığım özellikler bir futbolcunun, lisans verilirken temel olarak yapması gereken şeyler değilse nedir? kim bunları yapamayan birisine lisans verir? siz toplama yapamayan adama diploma verir misiniz? işte benim demek istediğim de tam olarak bu. yazık bu kulübe, bu adamlara verilen paralara yazık. burak ve burak gibi sayısız gereksiz futbolcuya öyle paralar bayıldılar ki zamanında kulüp artık iflas noktasına geldi. ve ısrarla aynı hataları yapmaya devam ediyor.

    bir gün olur, birileri gelir bu işleri toparlar belki ama biz görür müyüz, bundan ciddi şüpheliyim?
App Store'dan indirin Google Play'den alın