• 13629
    forvetinde chedjou oynasa gol sayısı inanılmaz artacak takım.

    bünyesinde sneijder, podolski, selçuk, bilal hatta emre çolak , (hamit) gibi tarihinde olmadığı kadar şutöre sahip olup ta bu kadar az şut atabilen takım olmasının tek sebebi ileride top tutamayan , çapraz koşularla veya adam eksiltmeleriyle bu arkadaşlarını ceza sahası çevresine yığamayan onlara şutluk ortam sağlayamayan forvetlere sahip olmasıdır. bu kadar şutör varken forvetin topa vurmayı bilmesine bile gerek yok neredeyse.

    takımda çalım atacak tek adam yasin. onun haricindekilerin hepsi pasör olduğu için yukarıdaki hamleleri kendileri yapıp o şut pozisyonunu yaratamıyorlar. belki emre'de var biraz ama o da ne yeterince özgüvene, ne oynama tecrübesine ne de istikrar sahip.

    bu takımın şut sayısını arttırması için bir santrfor alınmalı, topa vurup gol atması için değil. 4-5 saniyelik bir zaman dilimi var bu şutörlerin ceza sahası ve dışında pozisyon bulabilmeleri için. pas olur, seken top olur defanstan döner, ortadan seker birşey olur bu adamları kaleye yakın yerde topla buluşturduğumuz her an, gol şansı demektir. dolayısıyla bu adamların oraya gelebilmeleri için topun bir süre ileride kalması gerekir.

    hızlı kanatlarımız, adam eksilten süratli bir forvetimiz ve hızlı oynayan orta sahamız yok. en iyi silahımız pasör ve şutörün çok olması. oyunu rakip ceza sahası çevresinde oynayabilirsek ve rakip takımın defansını biraz meşgul edebilecek, uyutabilecek, zorlayacak, fizik olarak güçlü bir adam çok şeyi değiştirir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın