• 430
    iğrenç ötesi, seyir zevkinden yoksun bir maç oldu yine. he ben şahsen gram top oynamadığımız maçta kadıköy'den 1 puan çalmamıza sevinirim. ama tarafsız gözle izleyen bir futbolsever için hayatında izlemiş olduğu en sıkıcı, en zevksiz maçlardan biri olabilir.

    fenerbahçe taraftarı eminim şu an "ehehe yine yenemediniz eheheh" ergenliğini yapıyorlardır fakat sezon başında yapılan bir ton transferden sonra kendilerini şampiyon ilan edip, içeride oynadıkları galatasaray maçında ofsayttan attıkları golle 1 puanı almış olmaları da büyük trajedi bence. ki van persie, markovic falan gram top oynamadı. eskiden kadıköy deplasmanlarını hatırlarım ben, fener çok rahat kazanmasının yanında çok da pozisyon bulup bizi baskı altına alırdı. lakin son yıllarda alırlarsa 1-0, 2-1 göt zoruyla alıyorlar, onda da maç genelinde doğru düzgün pozisyon veya baskı yok.

    hamza hoca'ya da iki kelam edeyim, ilk yarıda takımın sahadaki silikliğini görüp ikinci yarıya oyuncu değiştirmeden başlamak neyin kafasıdır, ciddi merak ediyorum. umut-burak değişikliği çok bir fayda getirmeyeceği bariz olsa da yapması gereken ilk hamleydi ama bunun için 60'a kadar beklemesinin mantığı yok. sabri ise yine tüm yeteneksizliğini sergilediği bir maç oynadı. iddia ediyorum, top sürme-top kontrolü konularında tüm profesyonel liglerdeki en özürlü, en yeteneksiz oyuncu sabri olabilir. lakin gelin görün ki yıllardır galatasaray'ın daimi oyuncusu ve kaptanı. ben artık hayret edemiyorum.

    83'te beraberliği yakaladıktan sonra 1 gol daha tıkılamak imkansız değildi ama süre az olduğu için pek şans da bulamadık. sonuç olarak ligdeki son 4 haftalık galibiyet serimizin ardından kadıköy'den, üstelik ilk 45 dakikasında sahada olmadığımız maçta, beraberlikle dönmek bizim için iyi sonuç.
App Store'dan indirin Google Play'den alın