resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 10539
    nereden başlasam bilemiyorum...

    ahımız var öncelikle bunu bil hoca. baştaki zihniyete sattın sen bizi, tüpçüye sattın, imza defterini gösterip alay ettin bizimle. herneyse...

    hoca allah aşkına sen ne yaptın da bu takımı çıkardın gruptan ? ne futbol oynattın ki ? bitik hollandayı içerde yendin, dışarıda berabere kaldın.

    hedefsiz izlanda'yı içeride 90'da geçebildin, deplasmanda madara oldun 3 yedin. hedefsiz çekleri orada yendin, adamların hedefleri varken içerde yenildin.

    grup sonuncusu letonya'ya 4 puan bıraktın, adamların 5 puanının 2'si senden.

    sayesinde direk gittiğin turnuvada kazakistan'ı dışarıda 90'a doğru attığın tek golle yendin.

    ya hoca sen şimdi eş kaza izlanda ile aynı gruba düşsen euro 2016'da ne olur biliyor musun ? bugünkü sonuç mu olur sence ? o sahadaki koca yürekler inat etmese senin oynattığın futbolla gidebilir miydik sanıyorsun ? senin ilk maçlarda kurduğun kadrolarla bu turnuvaya gidebilir miydik zannediyorsun ? hafızası kuvvetli insanların şu tablo sonunda euro 2016'ya katılıyoruz diye sana imparator mu diyeceğini sanıyorsun ?

    hoş umrunda da değildir tabii... egondan bizleri görmüyorsundur bile, alışıksın tüpçü tayfasından pohpohlanmaya, ilah gibi gösterilmeye.

    sahi be hoca, sezon sonu konuşacaktın hani ? gerçekleri anlatacaktın herkese, söz vermiştin ? para mı kesti nefesini yoksa ? çok saçma be abi zaten trilyonlarınız var sizin para için olamaz bu. ama söyle be hoca, şunun içindi de. şunun için konuşmadım de, kandırdım de, en azından birşey de...

    euro 2016'da o büyük yürekleri destekleyeceğim hoca. nasıl bu grupta seni ve başkanını değil de onları desteklediysem şampiyonada da onları destekleyeceğim 2002 deki brezilya yarı finalinden, 2008'deki çek maçından hırvat maçından uzak bir heyecanla. seni eleştiriyorum diye 'bu milli takımı desteklemeyin heee' diyenler de komik değil hoca, komik duruyorlar ama değiller bilesin.

    biz galatasaray'lıyız be hoca...

    öyle doğduk, öyle büyüdük, öyle öleceğiz. biz bilmeyiz nasıl müthiş bir his olduğunu saha içinden galatasaray'ı izlemenin, onu yönetmenin. bizde ego yoktur, taraftarız biz. tek adam olmak istemeyiz, galatasaray'ı paylaşmak isteriz, paylaştıkça büyütmek. galatasaray sayesinde trilyonlar kazanmadık, neyimiz varsa verdik hoca. çok şükür verdik, ölene dek de vereceğiz...

    yanlış anlama hoca...

    emeğin büyük türk futbolunda, siyasi kimliğine çok zıt da olsa devrim yaptın türk futbolunda. laf eden çarpılır. bize sayısız sevinç yaşattın. belki de çoğu maçta senin sayende sevgilimize arkadaşımıza sarılarak gülerek döndük stad yollarından. ama artık geç oldu be hoca, sen değiştin. yeni türkiye ile evrildin, devrin bitiyor hoca. unutma ki sevdiğin ve yoldaş olduğun siyasilerin ve futbolun başındakilerin devri bittiğinde son yaptıklarından sonra büyük bir kitlenin gözünde mircea lucescu kadar bile iyi anılmayacaksın. hiçkimsenin derdi seninle değil, çok sevdik biz seni bir devire kadar. ama gerçekten sen istedin böyle olmasını.

    şunu söyle hoca bize...

    hatalarını kabul edecek kadar büyük müsün ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın