• 21
    yenilelim de yönetim ve teknik kadro gitsin düşüncesi çok yanlış bir düşünce. çünkü taraftar her an yürekten destek olmalı, buna rağmen başarı gelmezse o zaman yönetim ve teknik kadro değişikliğine gidilmeli.

    ben bunu beğenmedim, desteğimi kesiyorum, başarısız olsun ve gitsinler demek egoist bir yaklaşım biçimidir. belki de yanılıyorsun. belki de beğenmediğin kadro ile başarı gelecektir

    hh ve yönetimin başarısız ve vizyonsuz olduğuna ben de inanıyorum ve istifa etmeleri gerektiğini de defalarca yazdım ama bu benim galatasaray'ın yenilmesini istemem için bir neden olamaz. günlük başarı ya da başarısızlıklara göre yönetim ya da hoca belirlenmez.

    ben hh'nın istifa etmesi gerektiğine inanıyorum; çünkü transfer sezonunda tam bir fiyaskoydu. oynattığı futbol geçen sezon da dahil güven vermiyor. takıma savunma yaptırmasını bilmiyor, evet bilmiyor. oynattığı futbol'un bir felsefesi yok. hücumda kaptırılan her top kalemizde tehlike yaratıyor ama o bunun çözümünü bir yıldır bulamıyor.

    yönetimin gitmesi gerektiğine inanıyorum; çünkü futbolu bilmiyorlar, transferi bilmiyorlar, vizyonsuz bir hocaya mahkum kaldılar. bonservissiz birçok futbolcuyu hh'nın vetosu yüzünden kaçırdılar. halbuki sneijder'de terim tarafından pek istenmiyor olmasına rağmen o zamanki yönetim insiyatif alarak transferi gerçekleştirmişti. sneijder'in bize neler kazandırdığını izaha gerek var mı? işte bu nedenle başkan ve de en az iki yönetici futbolu çok iyi bilmeli. sadece lise mezunu olmak yöneticilik için yeterli olmamalı.

    her şey galatasarayımız için...
App Store'dan indirin Google Play'den alın