• 360
    bu ülkenin fıtratında bu var.bu konuda ibre kendine dönünce ağlayan insanlarımız da var.

    sırf galatasaray'ın mağlup olduğu bir maçtan sonra istediğiniz tarzda bir eleştiri göremiyorsunuz diye insanlara saldırıyorsunuz,yani insanların özgür iradesine ithamlarda bulunuyorsunuz.sonra da arkadaş ortamında "bu ülkede hiç demokrasi,düşünce özgürlüğü kalmadı kardeşim!!" diye ahkam kesiyorsunuz.sinan yılmaz iyi bir futbol yorumcusudur ve maçları çoğumuzdan da farklı bir gözle izliyor.işte bu yüzden siz bile ne yazarsa yazsın okuma ihtiyacı hissediyorsunuz.

    ahkam kesen insan olmak istemiyorum ancak sorununuzun 2 güzel çözümü var:
    1- eğer gerçekten bu adamın hamza yalakası,kulüpten nemalandığı için söylemleri değişen(bkz: levent tüzemen) bir insan olduğunu düşünüyorsan çıkar hayatından.twitter'dan çıkar,yazılarını okuma.
    2- yok ben okumaya devam edeceğim ama yazılarını artık beğenmiyorum,benim baktığım açıdan yanlış düşünüyor diyorsan twitter'dan mention at,sözlükten mesaj at anlat derdini güzelce arkadaşa.

    biz ne zaman böyle kötü insanlara dönüştük beyler?..son 12-13 yılda mı? ne zaman mahallede top oynamayı sevdiğimiz insanların,görüşü,etnik kökeni bizim için hiç önemli değilken,sadece insanı insan olduğu için sevdiğimiz kısımdan;"bu savaşta benim tarafımda olmayan bertaraf olur" moduna geçtik.

    sosyal medya çok güzel birşey.fikirlerini açıklamak,savunmak için,insanlarla sohbet etmek için muazzam bir ortam ancak söylemlerimizde kalemimize dikkat edelim güzel insanlar;bazen o kalem ok olup bir insanın ciğerini delmesin lütfen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın