• 13412
    3 haziran galatasaray bursaspor maçı'nın ertesi günü 2011 - 2012 süper lig sezonunda olduğu gibi takımın iskeletinin tamamen (u: muslera, sneijder ve chedjou hariç melo'yu saymıyorum çünkü sezon biter bitmez gitmek istediğini dile getirmişti nitekim şuan inter'de ) değiştirilmesi gerekiyordu ama değiştirilmedi.

    şampiyon kadro denildi zart denildi zurt denildi. ha bugün ha şu gün takviye yapağız denildi. tamam eyvallah dedik takıma neşter vuracak şuan için bütçemiz yok dedik. ffp dedik. bu sene 2-3 tane nokta transfer yapar bu sene de bu şekilde yürürüz dedik. dedikte dedik anasını satayım. transferin son günü geldi çattı melo ve telles gitti biz eldeki bulgurdan da olmuş olduk. üstüne üstük grosskreutz transferinin gerçekleşmemesi ile de tüm dünyaya malamat olduk.

    tüm bu süreçte yönetim ve teknik heyet ne yaptı? yönetimin yaptığı şey yalancılık, basiretsizlik ve beceriksizlik. ha şu gün ha bu gün yıldız oyuncuları alıyoruz vs. diyerek herkesi kandırdılar, oyaladılar. teknik heyet ve hoca ise hayal dünyasına kapılıp sezonu 3 kupayla kapattık bu kadro bize yeter biz her türlü yürürüz boşluğuna düştüler. tüm türkiye tüm galatasaray taraftarı bunu görürken ne hoca ne de yanındakiler bu hayal dünyası içinden çıkamadılar ve sonuç ortada.
App Store'dan indirin Google Play'den alın