• 13411
    bu sezon basi itibariyle basarisiz cizgisinin en buyuk sebebi hala hazir olmamasidir, zamana ihtiyaci vardir. icinde milli takim arasinin oldugu 3 hafta var yalnizca birlikte calisilan- zira hazirlik donemi tamamen oyuncu denemeyle gecti. melo'yu ve telles'i sattin, semih, chedjou sakatlandi. carole, jose, bilal, denayer takimla daha yeni calisiyor. sinan gumus forma sansi bulmaya basladi.

    kisacasi cok az birlikte calismis, ve genclesen bir takim var elde. biraz sabir gerekli. onundeki gaziantepspor, astana maclarini kazanip, sonraki ibb macini kaybetmedigi takdirde cok farkli bir konumda olacak galatasaray.

    taktiksel acidan... galatasaray kadrosu itibariyle korakor savunma yapabilecek bir takim degil. ancak topu dogru kullanarak ve iyi pozisyon alarak gayet savunma yapabilir. jose rodriguez bunun orneklerini veriyor. ancak takimin hucumu cok ciddi problem. podolski, burak, sneijder, yasin dortlusunun hic bir uyumu yok. takim savunmasina katkilari az, ustelik cok fazla ve cabuk top kaybediyorlar. bu sartlarda her takim zorlanir. ancak cozulemeyecek bir sey degil bu. yavas yavas bazi parcalar da oturuyor. muslera, carole, denayer, sabri, jose, selcuk, sneijder form tutuyor her gecen mac. bunlara 2-3 oyuncu eklendiginde zaten galatasaray'in kalitesi ortaya cikacaktir. bu acidan burak yilmaz'in sakatligi sanssiz da olsa aslinda bir firsat. galatasaray 3'lu ortasahaya donebilir, sinan gumus'un temposu hucumda cesitlilik saglayabilir, umut'un eforu takimi ileri itebilir.

    kisacasi asip kesmeden biraz sabretmek lazim. galatasaray cok iyi oynamiyor evet ama gecen senekinden kotu oldugu da soylenemez. ve bunu cok daha az bir maliyetle, ve daha genc, gelecek vadeden bir kadroyla yapiyor simdilik.

    biraz zaman, daha iyi olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın