• 13383
    şampiyonlar liginde oynamak istemeyen, şampiyonlar ligi stresini yaşayan takım. hatta bu stresin ligi dahi etkilediğini söyleyebilirim. atletico maçından beri düşünüyorum. inanın bulabildiğim tek açıklama bu.
    yani galatasaraylı futbolculara şampiyonlar ligi bitti, sadece lig oynayacağız deseniz takım anında kendini toplayacaktır.
    neden böyle düşünüyorum.
    1- tamam kabul ediyorum. burak yılmaz dünyanın en iyi forveti değil. ama arkadaş boş kaleye top önünde kalsa yemin ediyorum golü yapamaz şu anda.
    2- umut bulut. taraftar kızıyor top süremiyor diye. yaw umut bulut hayatı boyunca top süremedi. ama top kafasına geldiği zaman golü yapıyordu. şu an boş kalsa, top tam istediği gibi gelse, kale boş olsa, alnı ile topu içeri atamayacak.
    3- top semihe geliyor. eli ayağı birbirine karışıyor.
    4- sabri maç bitse de gitsek gibi.

    bu takım şike sürecinde avrupada tek başına oynadı hep. 4 yedi, 6 yedi. galatasaraylı futbolcular kötü oldu real madrid maçında oynadıkları için. fenerbahçeli, beşiktaşlı futbolcular iyi oldu anadolu takımlarını yendiği için.

    şike sürecinde avrupadan para kazanıyoruz diye fenerbahçe medyasının aldığı bir öctü belki bu.

    saraçoğlu stadına çıkarken yıllardır galatasaraylı futbolcular üzerinde gördüğüm stres ve şansızlık, şu an şampiyonlar ligi maçlarında var. belki aynı medya yaptığı için bunlar birbirine benziyor.

    denayeri beğeniyoruz maçta. beğeniriz tabi. bu bahsettiğimi stresi bilmeyen nadir futbolculardan birisi o.

    peki şampiyonlar ligindeki stresimiz nasıl geçer. bizim futbolcularımız ellerinde mısırları ile evlerinde real madrid- fenerbahçe şampiyonlar lig maçını izlediklerinde ancak rahatlayacaktırlar. başka türlü olmaz.

    o orada olmaz, bu burada oynar mı falan değil ya bu iş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın