• 13317
    şu an için dağınık bir görüntüden fazlası olmayan takım. sorunları tek tek irdelemeye kalkarsak altından kalkamayız o yüzden elimizdeki malzemeyi göz önüne alarak kısaca birkaç kelam edeceğim.

    melo'nun ayrılmasıyla orta saha pamuk şekeri oldu. rakipler artık karşılarında durdurucu bir güç olmadan rahatça bizim sahamıza geliyorlar. rodriguez yetenekli bir oyuncu ancak melo gibi rakibini ısıramaz. selçuk da aynı şekilde ama selçuğun daha fazla katkı verdiğini söyleyebiliriz. (bkz: 12 eylül 2015 galatasaray mersin idman yurdu maçı)

    beklerimiz maalesef çok kötü. en azından bek görevini üstlenemiyorlar. orta sahada yana veya geriye pas yapıp ileriye çıktıklarında sadece orta düşünüyorlar. sağ kanat için söyleyebileceğim pek bir şey yok sonuçta malum saçmalığı yaşamasaydık kevin'i orada görevlendirebilirdik o yüzden sabriye elimiz mahkum. solda ise carole'ün yokluğu açıkça belli oldu. (bkz: olcan adın)

    sneijderden memnunum. bence genel kanı da bu yönde. kendisiyle umarım en kısa sürede sözleşme yenilenir. hocanın umut yerine yasinle başlaması da harika bir gelişme, sevindirdi. yasin temposunu yakalıyor bunu hazırladığı golde herkes gördü. burak için çok fazla birşey söylemek istemiyorum santraforumuz ve gol yolundaki tek silahımız olduğu için. aslında podolskinin de forvet olması gerekiyor ancak sistem ve hamza hoca buna izin vermiyor. belki ileri bir dönemde 4-3-1-2 denersek yan yana görev verebiliriz ikisine.

    elimizdeki malzeme bu arkadaşlar bu yüzden şikayet ederek bir yere varamayız. buraların okunmasını umut ederek çözüm üretmeye çalışırsak sanırım daha iyi olacak.

    edit: kısa dedik azıcık uzun oldu affola.
App Store'dan indirin Google Play'den alın